Kunstmatige Intelligentie

AI: Uw persoonlijke assistent voor de moderne tijd!

Wat is kunstmatige intelligentie (AI)?

Kunstmatige Intelligentie, ook bekend als AI, vertegenwoordigt een intrigerende ontwikkeling in de wereld van ICT. Het centrale doel is om systemen te creëren die taken kunnen vervullen die gewoonlijk alleen door mensen worden uitgevoerd.

De voordelen van kunstmatige intelligentie (AI)

  • Efficiëntie en productiviteit
  • Snelle gegevensanalyse
  • Verbeterde besluitvorming
  • Kostenbesparing door automatisering
  • 24/7 beschikbaar

Hoe beïnvloedt AI mijn organisatie?

Ontdek de immense mogelijkheden van kunstmatige intelligentie voor jouw bedrijf. Implementeer AI binnen jouw organisatie en verbeter de efficiëntie en effectiviteit van jouw werkprocessen. Langdurige taken kunnen nu geautomatiseerd worden, waardoor jouw team zich kan richten op strategische aspecten. Daarnaast biedt AI ondersteuning bij het analyseren en interpreteren van enorme datasets, waardoor betere besluitvorming mogelijk is.

Microsoft en kunstmatige intellingentie.

Leer hoe Microsoft de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI). Een van hun eerste AI-producten was Cortana, de slimme assistent in Windows die taken organiseert en je agenda beheert.

Met een substantiële investering in OpenAI heeft Microsoft een leidende rol verworven in het succes van dit bedrijf. Een opvallende prestatie van OpenAI is de beroemde chatbot genaamd “ChatGPT”. (Ontdek meer in onze blogs.)

Verder zal Microsoft in 2023 Copilot lanceren, een baanbrekende oplossing die geïntegreerd wordt in het Microsoft 365 platform. Copilot brengt kunstmatige intelligentie volledig samen met je vertrouwde Microsoft Office-producten, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Hierdoor wordt AI nu toegankelijker dan ooit tevoren. Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van Copilot en hoe het je werk kan transformeren? Lees alles hierover in onze blogs.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Werkplekautomatisering door AI

Dankzij de ongekende groei in kunstmatige intelligentie worden er dagelijks talloze nieuwe applicaties en functionaliteiten ontwikkeld die ons dagelijks leven aanzienlijk vereenvoudigen. Het gebruik van AI binnen je eigen kantoor is nu snel realiseerbaar dankzij kantoorautomatisering. Hier zijn enkele voorbeelden:

Klantenservice

Voor een eerstelijns klantenservice kunnen AI-chatbots ingezet worden. Deze slimme bots helpen klanten en collega’s bij eenvoudige vragen en problemen en kunnen indien nodig doorverwijzen naar een menselijke medewerker. Dit verkort de wachttijd en verhoogt de efficiëntie van de klantenservice.

Gegevensanalyse

AI heeft het vermogen om enorme hoeveelheden data te verwerken en waardevolle inzichten te genereren die van pas komen bij besluitvorming. Denk bijvoorbeeld aan het analyseren van verkoopgegevens om patronen te ontdekken en voorspellingen te doen over toekomstige verkopen.

Documentbeheer

Kunstmatige intelligentie kan een handje helpen bij het classificeren, taggen en organiseren van documenten. Dit betekent dat facturen, contracten en andere documenten automatisch gesorteerd en gecategoriseerd kunnen worden, waardoor medewerkers eenvoudig de benodigde informatie kunnen vinden.

kunstmatige intelligentie AI
AI Artificial Intelligence

Ontdek de impact van AI op jouw bedrijf en hoe het jouw organisatie kan versterken!

Bij Advantive houden we ons actief bezig met kunstmatige intelligentie. Als je geïnteresseerd bent in het benutten van AI voor jouw organisatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Aarzel niet om ons te laten weten wat je nodig hebt! Wij staan klaar om je te voorzien van waardevolle inzichten en onze kennis met je te delen.

Contact opnemen

    

Daniël Zadrosz

Microsoft 365 Consultant

+32 89 39 59 19 daniel.zadrosz@advantive.be
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.