365-QA

Microsoft Teams bot

365-QA helpt u snel aan waardevolle informatie

365-QA is een Microsoft Teams bot die speciaal is ontworpen om jou en je team te helpen snel aan de nodige informatie te komen. Als je aan 365-QA een vraag stelt over Microsoft 365, gaat hij op zoek naar antwoorden in de online support documentatie. 

Ga van start

Om vragen te kunnen stellen aan 365-QA moet je de app eerst installeren in je tenant. Je kunt ons vinden in de Teams app store.

De 365-QA app


Na het klikken op “Openen” zal 365-QA meteen met jou een conversatie aangaan en zichzelf voorstellen via chat. 365-QA wil jou helpen om noodzakelijke informatie te vinden zonder ooit Microsoft Teams te verlaten. Je kunt 365-QA ook toevoegen aan een groepchat of aan een Team. Door dit te doen, kan je 365-QA aanspreken door hem te @-noemen gevolgd door je vraag.

Telefoon: 089 39 59 19

Een vraag stellen

365-QA is ontworpen om jouw vragen te beantwoorden. Indien je bijvoorbeeld niet weet hoe je een e-mailhandtekening in Microsoft Outlook zet en hier graag de stappen van wilt weten om deze taak uit te voeren, kan je de volgende vraag stellen aan 365-QA: Hoe stel ik een e-mailhandtekening in Microsoft Outlook in? Je krijgt vervolgens enkele oplossingen voorgesteld. Met deze voorvertoning kun je het geprefereerd antwoord kiezen voordat je de webpagina met de oplossing opent.

Een vraag stellen aan 365-QA

Indien bovenstaande vraag wordt gesteld, kan dit meerdere betekenissen hebben. Een eerste mogelijkheid is dat een medewerker niet weet hoe een e-mailhandtekening wordt ingesteld, een andere mogelijkheid is dat een medewerker wil weten wat voor soort e-mailhandtekening ze volgens het bedrijfsbeleid moeten instellen. In dit geval zou de werknemer best worden doorverwezen naar een intranetpagina die het bedrijfsbeleid over e-mailhandtekeningen uitlegt met enkele templates. 

Als je dergelijke toepassingen en informatie in 365-QA wilt opnemen, aarzel dan niet om contact op te nemen met info@advantive.be voor meer informatie over hoe we je door dit proces kunnen begeleiden.

Taalinstellingen

De hoofdtaal van 365-QA is Engels. Alle antwoorden die 365-QA geeft zijn in het Engels, maar dit kan naar je eigen taal worden aangepast. Als je 365-QA volledig beschikbaar wilt hebben in een andere taal, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

     Rick Van Rousselt   

Rick Van Rousselt

Chief Technology Officer

+32 89 39 59 19 rick.vanrousselt@advantive.be
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.