Datacenter migratie

Slimme, snelle en veilige migratie van jouw datacenter naar Microsoft Azure

Datacenter migratie support

Behoefte aan ondersteuning bij datacentermigratie? Wil je ontdekken hoe je jouw datacenter slim en veilig kunt migreren naar de Microsoft cloud? Onze Microsoft cloud consultants staan klaar om een snelle en probleemloze datacentermigratie te verzorgen.

Waarom je datacenter laten migreren?

  • Stapsgewijze aanpak
  • Toekomstbestendig datacenter
  • De hoogste beveiligings- en nalevingsnormen
  • Geen investeringen meer nodig in hardware
  • Slimme en veilige migratie

Waarom kiezen voor een datacenter migratie?

Voor iedere organisatie is de IT-omgeving van cruciaal belang. Staat jouw IT-omgeving veilig en kostenefficiënt in een betrouwbaar datacenter? Biedt het je de gewenste flexibiliteit en schaalbaarheid? Met datacenter modernization kan jouw organisatie excelleren.

Advantive helpt je om met je datacenter de stap naar Microsoft Azure te maken. In één beweging transformeer je zo je bedrijf en verlaag je onderhoudskosten en beheerwerkzaamheden. Door de klant centraal te zetten, vergroot je de innovatiekracht van je organisatie.

Of bel ons op: 089 39 59 19.

Of bel ons op: 089 39 59 19.

De kracht van een Cloud datacenter

Met behulp van onze bewezen en gestructureerde aanpak migreren we jouw datacenter op een slimme en veilige manier naar de Microsoft Cloud, verdeeld over 4 fasen. In de eerste fase, genaamd stap ‘Cloud datacenter strategie‘, wordt een ontwerp gemaakt voor het nieuwe datacenter. Op basis van dit ontwerp realiseren we een toekomstbestendige en veilige inrichting in Microsoft Azure, waarbij we gebruikmaken van Azure Landing Zones. Indien gewenst, kunnen we ook virtuele werkplekken opzetten via Azure Virtual Desktop.

Vervolgens zorgen we voor de migratie van jouw huidige datacenter, inclusief servers, applicaties en workloads, naar Microsoft Azure. Gedurende het hele migratieproces wordt je begeleid door onze projectmanager, die de voorbereiding, inrichting, migratie, livegang en nazorg coördineert. We hechten veel waarde aan duidelijke afstemming en communicatie met jouw organisatie en collega’s, en we zorgen ervoor dat de primaire processen geen hinder ondervinden van de migratie. Het eindresultaat is een vlekkeloze en veilige migratie naar Microsoft Azure.

Cloud - Strategie
Cloud Regie

Graag meer info?

Wil je meer informatie over het migreren van jouw datacenter naar de cloud? Laat het ons weten. Onze Microsoft cloud consultants zullen kijken wat het beste aansluit bij de behoeften van jouw organisatie. Daarna bepalen we samen de gewenste architectuur, beveiligingsbasislijn, configuratie en de aanpak en planning voor de migratie. Zo weet je precies waar je aan toe bent. We begeleiden jouw organisatie stap voor stap naar het nieuwe datacenter. Het resultaat is een kostenefficiënte en toekomstbestendige datacenter migratie.

Contact opnemen

   

Bart Snyckers

Microsoft 365 Consultant

+32 89 39 59 19 bart.snyckers@advantive.be

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.