Azure beheer

Compleet beheer, monitoring en security door Microsoft experts

Azure beheer uitbesteden

Wil je het beheer van Microsoft Azure aan professionals overlaten? Onze toegewijde Microsoft-experts staan voor je klaar. Bij Advantive ben je verzekerd van voortdurende monitoring, ijzersterke beveiliging en doelgericht beheer van jouw Microsoft Azure omgeving.

De voordelen van Azure beheer

  • Dagelijks beheer van jouw Azure omgeving
  • Continuïteit en zekerheid
  • 24/7 (security) monitoring en respons
  • Directe toegang tot de Advantive expertdesk
  • Ondersteuning van je eigen ICT-team door Microsoft experts

Waarom kiezen voor Advantive als jouw Azure beheerder?

Het effectief beheren van Microsoft Azure is een complexe taak die voortdurend aan verandering onderhevig is. Het vereist actuele en diepgaande kennis, evenals het maken van de juiste beslissingen. Wanneer je ervoor kiest om het beheer van Azure aan Advantive toe te vertrouwen, versterk je direct jouw ICT-organisatie. Wij bieden je de gemoedsrust en ruimte die je nodig hebt om jouw ICT-taken succesvol uit te voeren en optimaal te profiteren van alle voordelen die Microsoft Azure te bieden heeft.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Of bel ons op: 089 39 59 19

Beheer, monitoring en beveiliging

Onze deskundige engineers zijn hooggeschoold, gecertificeerd door Microsoft, en ze beschikken over actuele expertise op het gebied van Microsoft Azure. Ze vormen een waardevolle aanvulling op jouw eigen ICT-afdeling. Het beheer van jouw Microsoft-omgeving wordt toevertrouwd aan ervaren, gecertificeerde specialisten. Zo profiteer je optimaal van de voordelen van een flexibel en kostenefficiënt Cloudplatform.

Naast onze uitgebreide beheerdiensten bieden wij een compleet Security Operations Center, namelijk het Advantive Security Center. Onze beveiligingsexperts staan 24/7 paraat om Microsoft-Cloud omgevingen te beschermen, met real-time security monitoring, diepgaande analyses, incidentrespons en beveiligingsoptimalisatie. Tevens kunnen wij de verantwoordelijkheid voor jouw back-up en herstelprocedures op ons nemen.

Cloud - Strategie
managed services

Wil je graag meer info?

Wil je ontdekken hoe wij jouw ICT-afdeling kunnen versterken? Ben je nieuwsgierig naar onze uitgebreide diensten op het gebied van beheer en beveiliging? Aarzel dan niet om contact op te nemen. In een vrijblijvend gesprek introduceren we je graag tot onze beheerdiensten en onze consultants. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen!

Contact opnemen

   

Bart Snyckers

Microsoft 365 Consultant

+32 89 39 59 19 bart.snyckers@advantive.be

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.