Artificiële intelligentie

AI: Uw persoonlijke assistent voor de moderne tijd!

Wat is artificiële intelligentie (AI)?

Artificiële intelligentie, ook bekend als AI, creëert systemen die taken kunnen vervullen die gewoonlijk alleen door mensen worden uitgevoerd. AI simuleert de menselijke intelligentie en het probleemoplossend denken.

De voordelen van artificiële intelligentie (AI)

  • Efficiëntie en productiviteit
  • Snelle gegevensanalyse
  • Verbeterde besluitvorming
  • Kostenbesparing door automatisering
  • 24/7 beschikbaar

Hoe beïnvloedt AI mijn organisatie?

Ontdek de immense mogelijkheden van artificiële intelligentie voor jouw bedrijf. Door AI te implementeren binnen jouw organisatie, verbeter je de efficiëntie en effectiviteit van jouw werkprocessen. Langdurige taken kunnen nu geautomatiseerd worden, waardoor jouw team zich kan richten op strategische aspecten. Daarnaast biedt AI ondersteuning bij het analyseren en interpreteren van enorme datasets, waardoor betere besluitvorming mogelijk is.

Microsoft en artificiële intelligentie

Leer hoe Microsoft de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt op het gebied van artificiële intelligentie. Een van hun eerste AI-producten was Cortana, de slimme assistent in Windows die taken organiseert en je agenda beheert.

Met een substantiële investering in OpenAI heeft Microsoft een leidende rol verworven in het succes van dit bedrijf. Een opvallende prestatie van OpenAI is de beroemde chatbot genaamd “ChatGPT”. (Ontdek meer in onze blogs.)

Verder lanceerde Microsoft in 2023 Copilot, een baanbrekende oplossing die geïntegreerd is in het Microsoft 365 platform. Copilot brengt artificiële intelligentie volledig samen met je vertrouwde Microsoft Office-producten, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Hierdoor wordt AI nu toegankelijker dan ooit tevoren. Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van Copilot en hoe het je werk kan transformeren? Lees alles hierover in onze blogs.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Werkplekautomatisering door AI

Dankzij de ongekende groei in artificiële intelligentie worden er dagelijks talloze nieuwe applicaties en functionaliteiten ontwikkeld die ons dagelijks leven aanzienlijk vereenvoudigen. Het gebruik van AI binnen je eigen kantoor is nu snel realiseerbaar dankzij werkplekautomatisering. Hier zijn enkele voorbeelden:

Klantenservice

Voor een eerstelijns klantenservice kunnen AI-chatbots ingezet worden. Deze slimme bots helpen klanten en collega’s bij eenvoudige vragen en problemen en kunnen indien nodig doorverwijzen naar een menselijke medewerker. Dit verkort de wachttijd en verhoogt de efficiëntie van de klantenservice.

Gegevensanalyse

AI heeft het vermogen om enorme hoeveelheden data te verwerken en waardevolle inzichten te genereren die van pas komen bij besluitvorming. Denk bijvoorbeeld aan het analyseren van verkoopgegevens om patronen te ontdekken en voorspellingen te doen over toekomstige verkopen.

Documentbeheer

Artificiële intelligentie kan een handje helpen bij het classificeren, taggen en organiseren van documenten. Dit betekent dat facturen, contracten en andere documenten automatisch gesorteerd en gecategoriseerd kunnen worden, waardoor medewerkers eenvoudig de benodigde informatie kunnen vinden.

kunstmatige intelligentie AI
AI Artificial Intelligence

Ontdek hoe AI jouw bedrijf kan versterken!

Bij Advantive houden we ons actief bezig met artificiële intelligentie. Als je geïnteresseerd bent in het benutten van AI in jouw organisatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Laat ons weten wat je nodig hebt! Wij staan klaar om je te voorzien van waardevolle inzichten en onze kennis met je te delen.

Contact opnemen

    

Daniël Zadrosz

Microsoft 365 Consultant

+32 89 39 59 19 daniel.zadrosz@advantive.be
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.