Werken in de Cloud

Efficiënte (samen)werkoplossingen voor thuis, kantoor en onderweg

Veilig werken in de (Microsoft) Cloud

Wat zijn de voordelen van Cloudwerk voor jouw bedrijf? Hoe implementeer je een hybride werkomgeving? Ontvang inzichten en tips van ons Microsoft Cloud team.

De voordelen van werken in de Cloud

  • Tevreden medewerkers
  • Altijd en overal (samen)werken
  • Veilig en betrouwbaar
  • Maandelijks betaalmodel
  • Optimale aandacht voor security, performance en back-up

Wat is werken in de Cloud?

Werken in de Cloud stelt je in staat om vanaf elk apparaat altijd en overal te werken en toegang te hebben tot je applicaties. Het enige vereiste is een actieve internetverbinding. Er zijn diverse methoden om dit te realiseren. We analyseren welke optie het beste past bij jouw organisatie, medewerkers, werkstijl en toekomstige ICT-plannen.

Onze prioriteit is om ervoor te zorgen dat jouw Cloud werkplek voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Bovendien nemen we het volledige beheer en de beveiliging van de werkplek voor onze rekening. Onze oplossingen voor werken in de Cloud bieden we aan op basis van een moderne werkplek of een virtuele werkplek, afhankelijk van de behoeften van onze opdrachtgevers. Ontdek hoe wij jouw werkomgeving naar de Cloud brengen en tegelijkertijd optimale veiligheid en flexibiliteit waarborgen.

Werken in de Cloud met de Moderne Werkplek

De moderne werkplek is naadloos afgestemd op de behoeften en verwachtingen van jouw team binnen de organisatie. Het opent de deur naar onbeperkte toegang tot al jouw essentiële apps en bedrijfsinformatie, altijd binnen handbereik.

Ontdek de kracht van moeiteloos online samenwerken, vergaderen en communiceren, allemaal versterkt door de moderne werkplek. Waar je ook bent, op welk tijdstip dan ook, op jouw favoriete apparaat – laptop of smartphone – kun je flexibel en productief zijn. Kies zelf de omgeving die bij jou past en maximaliseer zo jouw effectiviteit en output.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Of bel ons op: 089 39 59 19

Virtuele vs Moderne Werkplek

Een moderne benadering van de werkplek: Ontdek de voordelen van onze geavanceerde virtuele werkplek. In tegenstelling tot de traditionele kantooromgeving, creëert onze virtuele werkplek een veilige en gereguleerde setting voor uw bedrijfsactiviteiten. Alle essentiële applicaties en bedrijfsgegevens worden gecentraliseerd binnen de Microsoft Cloud-infrastructuur.

Met Azure Virtual Desktop bieden wij uw organisatie een uitstekende oplossing voor een geavanceerde virtuele werkplek. Uw teamleden hebben toegang tot een virtuele desktop met Windows 10 of Windows 11, inclusief Microsoft 365 en diverse virtuele apps.

Deze moderne werkplek bevordert naadloze online samenwerking, moeiteloze vergaderingen en effectieve communicatie. Onze oplossing geeft medewerkers de vrijheid om te werken waar en wanneer ze maar willen, op elk gewenst apparaat. Bovendien biedt het een betrouwbare prestatie en een hoogwaardige beveiliging waarop ze kunnen vertrouwen.

moderne werkplek
werken in de cloud

Graag meer info?

Wil jij meer horen over de voordelen van een geoptimaliseerde virtuele werkplek? Wij helpen je in het versterken van jouw organisatie met verbeterde productiviteit en beveiliging.

Contact opnemen

     Davy-Smets-profielfoto   

Davy Smets

Microsoft 365 consultant

+32 89 39 59 19 davy.smets@advantive.be

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.