Microsoft cloud licenties

Advantive is jouw licentiepartner voor Microsoft cloudabonnementen

Microsoft licentiepartner Advantive

Advantive als partner voor Microsoft Cloudabonnementen en Licentieadvies. Bij ons kun je rekenen op deskundig advies, moeiteloze aanschaf, naadloze implementatie en zorgeloos beheer van licenties. Wij begeleiden ook organisaties bij de overgang van CSP naar NCE, en staan klaar om jou te ondersteunen bij het maken van slimme licentiekeuzes.

De voordelen van New Commerce Experience

  • Mix van verschillende abonnementsvormen
  • Optie tot prijsbescherming
  • Flexibel in hoeveel en welke licenties je afneemt
  • Facturatie rechtstreeks via Advantive
  • Eén aanspreekpunt voor al je Microsoft licenties

Wat is een Microsoft licentiepartner

Als Microsoft licentiepartner staat Advantive voor je klaar in het bieden van deskundige ondersteuning voor alle aspecten van Microsoft Cloudlicenties, inclusief advies, aanschaf, implementatie en beheer.

Maak kennis met New Commerce Experience

Microsoft blijft haar dienstverlening continu verbeteren. New Commerce Experience (NCE) is de nieuwste ontwikkeling en maakt het mogelijk om Microsoft licenties in drie verschillende abonnementsvormen aan te schaffen:

  1. Maandelijks abonnement: flexibel in op – en afschalen (hier betaal je 20% extra voor).
  2. Eenjarig abonnement: mogelijkheid tot opschalen, maar niet tot afschalen.
  3. Driejarig abonnement: mogelijkheid tot opschalen, maar niet tot afschalen (nog niet beschikbaar).

De flexibiliteit van Onze Abonnementsvormen:

Kies voor maandelijkse variatie, jaarlijkse prijsbescherming, of drietal jaren aan zekerheid. Onze eenjarige abonnementen bieden 12 maanden lang prijsbescherming, terwijl onze driejarige abonnementen zelfs 36 maanden aan prijsstabiliteit garanderen. Voor een doordachte afstemming van NCE-abonnementen op de behoeften van jouw organisatie, zowel op korte als lange termijn, bekijk je best welke licentie het beste past.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Of bel ons op: 089 39 59 19

Het praktisch maken van NCE tot daadwerkelijke implementatie

Bij het aan boord nemen van nieuwe teamleden op de eerste dag van de maand, staat onze dienstverlening paraat. Met een naadloos self-service portaal kunnen Microsoft Cloudabonnementen snel en moeiteloos geactiveerd worden.

Gemak staat centraal met de inloggegevens voor ons intuïtieve self-service portaal. Dit portaal dient als jouw commandocentrum, waar je eenvoudig jouw Cloud-abonnementen kunt managen. Het biedt niet alleen overzicht in licentiekosten, maar ook in het verbruik van Microsoft Azure en het aantal beschikbare Microsoft licenties.

Ons team bij Advantive staat achter je op het gebied van licentiemanagement. We voeren regelmatige evaluaties uit, bespreken jouw huidige licenties, en integreren jouw organisatievisie en strategie. Samen analyseren we de implicaties voor licentieaanschaf en de diverse abonnementsvormen, inclusief potentiële kostenbesparingen. Uiteraard zijn we er ook op elk moment voor tussentijds licentieadvies.

Met Advantive wordt Cloudabonnementbeheer een vlotte en geoptimaliseerde ervaring, zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is: de groei van je organisatie.

modern datacenter
Microsoft 365 moderne werkplek

Behoefte aan advies?

Ben je op zoek naar deskundig advies over Microsoft (cloud) licenties voor diverse soorten medewerkers in jouw bedrijf? Heb je ondersteuning nodig bij de transitie van CSP naar NCE? Of wil je dieper ingaan op de opties die Microsoft 365 en Microsoft Azure te bieden hebben?

Aarzel niet om contact op te nemen! We staan klaar om je te assisteren.

Contact opnemen

 
 

Yves Vuurstaek

Managing Director

+32 89 39 59 19 yves.vuurstaek@advantive.be
 
 
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.