Microsoft Azure

Optimaal gebruikmaken van Microsoft Azure: flexibel, razendsnel en veilig in de Cloud

Microsoft Azure

Benut de volledige potentie van Microsoft Azure op een kostenefficiënte en innovatieve wijze. Ontdek de veelzijdige toepassingen voor jouw organisatie. Laat onze deskundige Microsoft Cloud consultants je voorzien van inspirerend advies en begeleiding. Maak vandaag nog een stap richting de toekomst van Cloud technologie.

De voordelen van Microsoft Azure

  • Ervaar schaalbare en flexibele servercapaciteitt
  • Ongeëvenaarde integratiemogelijkheden
  • Betaal alleen voor wat je gebruikt
  • Duik in innovatie en toekomstbestendigheid
  • Geen zorgen om hardware-investeringen

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure vormt het kernpunt van Microsofts publieke cloudplatform. Een uiterst dynamisch, veelzijdig en flexibel Cloudplatform dat uitgebreid benut kan worden door verschillende organisaties. Als trotse houder van de titel Microsoft Gold Partner, hebben wij ons ontwikkeld tot ware experts op het vlak van Azure, waardoor wij de mogelijkheden van het platform tot het uiterste kunnen benutten. Wij staan jouw organisatie bij in het succesvol en kostenefficiënt inzetten van het Microsoft Cloudplatform. Bovendien bieden we volwaardige ondersteuning op vlak van beheer, monitoring en veiligheid.

Onbegrensde capaciteit en mogelijkheden

Met meer dan 200 applicaties, biedt Microsoft Azure een breed assortiment aan ongekende mogelijkheden. Of het nu gaat om een gedeeltelijke migratie van je datacenter naar Azure, het verkrijgen van bijkomende servercapaciteit, het implementeren van een robuuste back-upoplossing, het aanbieden van virtuele desktops aan je personeel, of het ontwikkelen van een krachtig datawarehouse, Azure biedt de noodzakelijke ondersteuning. Het grote pluspunt ligt in de schaalbaarheid en flexibiliteit van dit Cloudplatform. Mocht de dynamiek binnen jouw organisatie veranderen en/of de vraag naar (server)ondersteuning toenemen, dan past het Cloudplatform zich snel en moeiteloos aan.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Of bel ons op: 089 39 59 19

De mogelijkheden van het Microsoft Cloud platform

Met Microsoft Azure kan je moeiteloos een hybride Cloudomgeving opzetten. Of je nu volledig in de Cloud wilt werken of een combinatie van Cloud- en lokale resources verkiest, het platform biedt je de flexibiliteit om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Wij begrijpen hoe cruciaal de beveiliging en privacy van jouw gegevens zijn. Microsoft Azure is voorzien van meerdere veiligheidskeurmerken en voldoet aan de strengste normen, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Je kunt erop vertrouwen dat jouw klant- en personeelsgegevens veilig worden opgeslagen.

In de dynamische wereld van vandaag is online samenwerken essentieel. Microsoft Teams heeft in 2020 bewezen een onmisbare tool te zijn, en met Microsoft 365 benut u de volledige potentie van moderne werkmethoden. Beide oplossingen worden gemanaged door Microsoft Azure en integreren naadloos voor een probleemloze workflow.

Met Microsoft Azure betaal je alleen voor wat je gebruikt, en dat per maand. Dit stelt je in staat om volledige controle te houden over uw kosten, terwijl je precies weet waar je aan toe bent. Bovendien zorgt de overstap naar de Cloud voor aanzienlijk lagere kosten voor technisch beheer en hardware. je kunt jouw capaciteit en functionaliteit eenvoudig schalen, wat resulteert in een flexibele en kostenefficiënte oplossing.

Cloud - Strategie
Foto Azure

Let's talk about it

Klaar om de voordelen van Microsoft Azure te ervaren? Ontdek hoe onze Cloudoplossing uw organisatie kan transformeren, kosten kan besparen en jouw operationele efficiëntie kan verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar een succesvolle Cloudtoekomst met Microsoft Azure.

Contact opnemen

   

Bart Snyckers

Microsoft 365 Consultant

+32 89 39 59 19 bart.snyckers@advantive.be

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.