Microsoft Teams

De ultieme hub voor naadloze samenwerking, efficiënte vergaderingen en effectieve communicatie.

Microsoft Teams optimaal benutten

Zoek je een geavanceerd online samenwerkingsplatform voor naadloze communicatie en efficiënte vergaderingen? Wil je het volle potentieel van Microsoft Teams ervaren en benutten? Ontdek hoe onze Teams specialisten je kunnen inspireren met waardevolle inzichten, deskundige trainingen en persoonlijke ondersteuning.

De voordelen van Microsoft Teams

  • Hub voor teamwork
  • Digitale en veilige werkomgeving
  • Slimmer en prettiger samenwerken, vergaderen en communiceren
  • Integratie met Microsoft 365 en diverse apps
  • Uitgebreide ondersteuning voor thuiswerken

Waarom Microsoft Teams?

Tijdens de coronacrisis hebben talloze organisaties de overstap gemaakt naar Microsoft Teams, wat een digitale hub biedt voor afdelingen en teams om zowel gestructureerd als flexibel samen te werken. Dit platform vormt een allesomvattende online omgeving waarbinnen teams kunnen samenwerken, kennis kunnen delen, planningen kunnen opstellen, taken kunnen beheren, processen kunnen automatiseren, communiceren en vergaderen. De oplossing is naadloos geïntegreerd binnen het uitgebreide spectrum van Microsoft 365 en diverse aanvullende apps. Bovendien is het platform eenvoudig aanpasbaar aan individuele voorkeuren, wat zowel de productiviteit als het werkplezier ten goede komt.

Altijd en overal samenwerken

Met Microsoft Teams krijgen werknemers toegang tot een veelzijdige applicatie die beschikbaar is voor Windows, Android en iOS besturingssystemen. Dankzij deze applicatie kun je moeiteloos en efficiënt werken, waar je ook bent en op elk gewenst apparaat. Perfect voor de moderne werkstijl van vandaag! Bovendien biedt het de mogelijkheid om externe teamleden, waaronder klanten en partners, naadloos aan je projectteam toe te voegen.

Wil je ook het volledige potentieel van deze mogelijkheden ervaren?

Of bel ons op: 089 39 59 19

Of bel ons op: 089 39 59 19

Centrale hub

Met Microsoft Teams creëer je een dynamische hub voor naadloos teamwork. Elk project krijgt zijn eigen toegewijde communicatiekanaal, waardoor je perfect overzicht behoudt. Het is jouw keuze welke specifieke apps je team gebruikt om samenwerking optimaal te laten verlopen. Dankzij de geïntegreerde functionaliteiten met Microsoft 365, kun je Excel-, Word- en PowerPoint-documenten probleemloos delen met je team. E-mails zijn verleden tijd; alle benodigdheden zijn gemakkelijk terug te vinden binnen één complete werkruimte. Blijf continu op de hoogte van essentiële activiteiten en informatie, zonder moeite.

Veilig samenwerken

Bescherm moeiteloos bedrijfs- en persoonlijke gegevens tijdens online samenwerking met Microsoft Teams, een essentieel onderdeel van Microsoft 365. Geniet van gegevensencryptie voor voortdurende bescherming en geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder multi-factor authenticatie (MFA) voor een extra laag identiteitsbeveiliging. Kies voor gemoedsrust en efficiëntie met Microsoft Teams als jouw betrouwbare samenwerkingsplatform.

moderne werkplek
Microsoft Teams

Mogelijkheden optimaal gebruiken

Microsoft Teams opent deuren voor ongekende mogelijkheden. Jouw organisatie en medewerkers kunnen flexibel aanpassen en groeien, maar de juiste keuzes zijn cruciaal. Onze consultants zijn hier om je te begeleiden. Van basisinrichting en beveiliging tot trainingen met praktische tips, wij staan klaar voor een succesvolle start. Kies voor maximaal rendement met Microsoft Teams – samen op weg naar succes!

Contact opnemen

     Rick Van Rousselt   

Rick Van Rousselt

Chief Technology Officer

+32 89 39 59 19 rick.vanrousselt@advantive.be
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.