Optimalisatie & Innovatie van Cloud datacenters

Haal het maximale uit de innovatiekracht van Microsoft Azure

Optimalisatie & Innovatie van Cloud datacenters

Haalt jouw organisatie het maximale uit alle mogelijkheden en voordelen van Microsoft Azure? Onze consultants zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Azure. Ze brengen duidelijk in kaart welke nieuwe mogelijkheden aansluiten bij jouw organisatie en bedrijfsvoering. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie op een efficiënte en innovatieve manier blijft profiteren van Microsoft Azure, zonder onnodige kosten.

De voordelen van datacenter optimalisatie & innovatie

  • Innovatiekracht van de organisatie voortdurend vergroten
  • Kostenefficiëntie realiseren
  • Optimale prestaties Microsoft Azure
  • Beveiliging verder verbeteren
  • Slim gebruik nieuwe toepassingen

Waarom cloud datacenter optimalisatie & innovatie?

Jouw datacenter werkt op het Microsoft Azure platform en maakt er intensief gebruik van. Vaak zijn er verschillende redenen voor dit gebruik, zoals het ondersteunen van digitale transformatie, kostenbesparing, schaalbaarheid en/of het vergroten van veiligheid. Advantive helpt organisaties op een pragmatische en succesvolle manier naar de Cloud te gaan.

Eenmaal in de Cloud willen we ervoor zorgen dat jouw organisatie optimaal profiteert van de voordelen van Microsoft Azure. We zorgen er dan ook voor dat alle onderdelen, zoals besturingssystemen, virtuele machines, netwerken, databases, opslag en back-ups optimaal blijven presteren. Dit is een belangrijk onderdeel van onze (beheer)dienstverlening.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Of bel ons op: 089 39 59 19

Maximaal profiteren van de kracht van de Microsoft cloud

Wij zorgen voor de continuïteit van jouw Microsoft Azure omgeving en verstrekken zowel gevraagd als ongevraagd advies om jouw Azure omgeving optimaal te benutten. Hierbij streven we naar uitstekende prestaties, maximale veiligheid en een optimale financiële balans. Dit bereiken we door regelmatig samen de omgeving en zijn componenten te bespreken. Ook informeren we je over nieuwe functies en mogelijkheden om kosten te besparen en/of de omgeving nog beter te beveiligen. Periodiek toetsen we of de oorspronkelijke inrichting en het ontwerp nog aansluiten bij jouw strategie en ambities. Indien nodig passen we het ontwerp en de inrichting aan. Op deze manier blijft jouw organisatie maximaal profiteren van de kracht van de Microsoft Cloud.

Cloud - Strategie
Cloud Regie

Graag meer info?

Wil je weten of je optimaal gebruikmaakt van de mogelijkheden van Microsoft Azure? Of ben je benieuwd hoe je jouw datacenter verder kunt innoveren? Laat het ons weten. We informeren je graag over belangrijke aandachtspunten en mogelijkheden.

Contact opnemen

   

Bart Snyckers

Microsoft 365 Consultant

+32 89 39 59 19 bart.snyckers@advantive.be

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.