Microsoft security

Optimale Microsoft Security Ondersteuning voor een Veilige Werkomgeving

Microsoft security door Advantive

Wil je zeker zijn van maximale beveiliging voor je Microsoft platform? Vraag je je af hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van Microsoft security? Ontdek de snel te behalen voordelen voor jou. Bij Advantive zijn we experts in Microsoft security. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste security keuzes.

De voordelen van Microsoft security

  • Continuïiteit bedrijfsvoering
  • Veilig werken op afstand
  • Bescherming tegen cybercrime
  • Slimme inzet security oplossingen
  • 24/7 monitoring en respons

Bescherming van Werkplekken en ICT-omgeving

Als Microsoft security specialisten, is Advantive toegewijd aan het beschermen van je werkplekken en ICT-omgeving tegen zowel externe als interne bedreigingen. Onze diensten omvatten databeveiliging, proactieve dreigingsdetectie en directe responsmaatregelen. De vraag blijft: hoe kun je jouw Microsoft omgeving optimaal beveiligen? Hier komen wij in beeld, door je te helpen bij het maken van de juiste security beslissingen, met oog voor de balans tussen veiligheid, gebruiksgemak en kosten.

Creëer een Veilige en Comfortabele Werkomgeving

In een tijd waarin medewerkers streven naar een veilige en prettige werkplek, of dit nu op een laptop, smartphone of tablet is, is constante bescherming essentieel. Werk vindt tegenwoordig immers altijd en overal plaats. De waardevolle bedrijfsgegevens en medewerkersprivacy mogen hierbij geen risico lopen. Dit vraagt om doeltreffend beheer en nauwkeurige monitoring van werkplekken, proactieve dreigingsdetectie en het bevorderen van bewustwording onder medewerkers. Wij zetten de juiste veiligheidsmaatregelen in en maken slim gebruik van Microsoft technologie om je werkplekken grondig te beveiligen.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Of bel ons op: 089 39 59 19

Veilig Datacenter in de Cloud: Betrouwbare Overgang naar Microsoft Cloud

In de hedendaagse zakelijke wereld zien we een toenemende beweging richting cloudtechnologieën en hybride werkomgevingen. Traditionele on-premises servers maken plaats voor virtuele tegenhangers binnen Microsoft Azure, evenals voor functionaliteiten aangeboden door Microsoft 365.

De aantrekkelijkheid van het Microsoft Cloud-platform wordt gestuurd door diverse factoren, zoals kostenbesparing, schaalbaarheid, veiligheid en een robuuste 99,99% SLA. Echter, de vraag blijft bestaan: hoe betrouwbaar en veilig is de Cloud eigenlijk voor jouw organisatie? Welke verantwoordelijkheden liggen bij de Cloud-leverancier en welke bij jou als Cloud-gebruiker?

Advantive staat klaar om jouw succesvolle overgang naar de Cloud te begeleiden, waarbij we specifiek wijzen op belangrijke aspecten rondom beveiliging. Voor vrijwel elke uitdaging bieden we een oplossing op maat. Onze expertise strekt zich uit van consultancy en implementatie tot licentieverlening, trainingen en beheersdiensten

modern datacenter
microsoft security

Hoe effectief is jouw beveiligingsbeleid?

Beveiliging vereist voortdurende aandacht op diverse niveaus. Bij Microsoft blijven we voortdurend investeren in innovatieve en geavanceerde beveiligingsopties. We houden deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en vertalen ze naar praktisch advies voor onze klanten. Onze ondersteuning omvat:

🔸Bewustwordingsprogramma’s voor beveiliging

🔸Beveiligingstrainingen (zowel functioneel als technisch)

🔸Advies en consultatie

🔸Uitvoeren van beveiligingsscans

🔸Implementatie van beveiligingsstandaarden

🔸Beheer en monitoring van beveiliging (24/7)

Ontdek hoe doeltreffend jouw huidige beveiligingsbeleid is en profiteer van onze expertise voor een robuuste bescherming.

Contact opnemen

   

Bart Snyckers

Microsoft 365 Consultant

+32 89 39 59 19 bart.snyckers@advantive.be

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.