Werkplekbeheer

Volledig beheer, opvolging en beveiliging van de moderne werkomgeving

Laat je werkplekbeheer managen

Wil je werkplekbeheer uitbesteden? Behoefte aan extra ondersteuning voor je ICT-afdeling? Onze skilled expertdesk staat klaar om je de gewenste ondersteuning te bieden. Advantive levert een uitgebreid pakket aan beheerdiensten, waardoor je verzekerd bent van een moderne werkplek die volledig beheerd wordt.

De voordelen van Werkplekbeheer

  • Een veilige en up-to-date werkplek
  • Verbeterde gebruikerservaring leidt tot positieve resultaten
  • Versterking eigen ICT-team
  • Efficiënt beheer van laptops, tablets en smartphones
  • Beveiliging, prestaties en back-up krijgen optimale aandacht

Waarom kiezen voor werkplekbeheer?

Met de uitgebreide Microsoft 365 oplossingen is het mogelijk om voor elk type gebruiker binnen je organisatie een passende werkplek te realiseren. We helpen je graag met het inzichtelijk maken van de verschillende gebruikersprofielen en de IT-omgeving hierop af te stemmen binnen je organisatie.

Een moderne werkplek die volledig beheerd wordt

Dankzij de moderne werkplek zijn medewerkers tegenwoordig flexibeler en productiever. Om ervoor te zorgen dat alles goed, snel en veilig werkt, bieden we een uitgebreid pakket aan beheerdiensten voor de moderne werkplek. 

Onze diensten omvatten onder andere expertdesk (tweede- en derdelijns support), technisch en functioneel beheer, mobile device management, security, en adoptie en change management. 

Zo zorgen we ervoor dat de moderne werkplek volledig beheerd wordt.

Of bel ons op: 089 39 59 19.

Of bel ons op: 089 39 59 19.

Werkplekbeheer en beveiliging

Medewerkers moeten zorgeloos kunnen werken zonder dat je (bedrijfs)gegevens in gevaar komen. Dit vraagt dan ook om extra beveiliging. Je organisatie moet aan geldende wet- en regelgeving voldoen. Zeker met de komst van GDPR moet je zorgvuldig om kunnen gaan met privacygevoelige informatie. Dit vraagt om bewustwording van je medewerkers maar ook om de  juiste Security maatregelen. Denk aan sterke authenticatie, encryptie en beveiliging tegen malware en virussen. Bij verlies van een device, wil je ook de mogelijkheid om het van op afstand te kunnen vergrendelen of wissen.

Advantive kan je adviseren in de juiste security maatregelen voor je organisatie. We zorgen voor een juiste mix tussen vlot en veilig werken. Daarnaast kunnen we je moderne werkplek volledig in beheer nemen met onze managed services diensten. Hiermee verzekeren we de continuïteit en de security van jouw moderne werkplek.

Security icon 2
werkplekbeheer

Inspiratie voor jouw moderne werkplek

Een moderne werkplek voor je organisatie realiseren? Neem dan snel contact met ons op! We geven je advies en inspiratie en delen onze praktijkervaringen met jou. Advantive helpt je de juiste keuzes te maken om op een aangename manier te werken die veilig en kostenbewust is.

Contact opnemen

 
 

Yves Vuurstaek

Managing Director

+32 89 39 59 19 yves.vuurstaek@advantive.be
 
 
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.