Managed Services

Beheer, Monitoring en Security van Microsoft 365, Microsoft Azure en Virtual Desktop

Microsoft Managed Services

Ontvang professionele ondersteuning voor jouw ICT-afdeling bij het beheer van Microsoft 365, Microsoft Azure en/of Azure Virtual Desktop. Verbeter en bewaak voortdurend het beveiligingsniveau van jouw Microsoft omgeving met behulp van onze deskundige Managed Services collega’s.

De pluspunten van Managed Services

  • Tevreden medewerkers
  • Garanderen van bedrijfscontinuïteit
  • Versterking van interne ICT-afdeling
  • Preventie en oplossing van incidenten
  • Onmiddellijke toegang tot Microsoft support

Het laten beheren van je Microsoft omgeving

Ervaar je een hoge werkdruk op het gebied van ICT? Mis je specialistische kennis van Microsoft Cloud en Security binnen jouw bedrijf? Wij bieden de gewenste ondersteuning om jouw on-premises, hybride of Cloud-omgeving (Microsoft Azure, Microsoft 365 en Azure Virtual Desktop) efficiënt te beheren en te beveiligen.

Samengesteldheid Microsoft beheer

In de snel veranderende werkomgeving van vandaag is een goed functionerende ICT-afdeling van cruciaal belang. Het samenspel tussen fysiek en digitaal werken, wettelijke aanpassingen en de verwachtingen van veeleisende werknemers vragen om een actuele Microsoft (Cloud)omgeving.

Zowel het beheer van de gebruikerservaring als de technische infrastructuur brengen uitdagende complexiteiten met zich mee, die voortdurend in ontwikkeling zijn. Hierbij is up-to-date en diepgaande expertise onontbeerlijk, evenals flexibiliteit bij het maken van weloverwogen beslissingen. Boven alles is een vriendelijke en praktijkgerichte benadering naar medewerkers toe van onschatbare waarde. Iedere dag opnieuw.

Of bel ons op: 089 39 59 19.

Of bel ons op: 089 39 59 19.

Optimaal Microsoft Beheer, Monitoring en Security door middel van uitbesteding

Optimaliseer jouw Microsoft (Cloud)omgeving voor efficiënt thuiswerken met Advantive Managed Services. Onze deskundigen staan gereed om jouw organisatie te assisteren en te voldoen aan de groeiende eisen en verwachtingen. Van uitstekende beveiliging tot naadloze prestaties, wij bieden de oplossingen die jouw werknemers nodig hebben voor een comfortabele en veilige werkomgeving.

Onze flexibele beheerde diensten zijn aangepast aan de specifieke behoeften van jouw organisatie, zowel nu als in de toekomst. Of je nu behoefte hebt aan een expertteam voor raadgeving of volledig ontzorgd wilt worden met bewaking, technisch en functioneel beheer en beveiliging, wij vinden de juiste overeenstemming voor jou. Bovendien fungeren we als waardevolle partner voor overleg met jouw ICT-afdeling.

Versterk jouw eigen ICT-team met de betrouwbare ondersteuning van Advantive Managed Services.

microsoft security center
managed services

Graag meer info?

Ben je op zoek naar gespecialiseerde hulp voor het beheren en beveiligen van jouw Microsoft omgeving?

Verken de diverse opties voor Beheer en Security die wij bieden voor jouw bedrijf, en laat ons weten wat je denkt. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen!

Contact opnemen

     Rick Van Rousselt   

Rick Van Rousselt

Chief Technology Officer

+32 89 39 59 19 rick.vanrousselt@advantive.be
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.