Microsoft Consultant

Als Microsoft Consultant geef je onze klanten advies over de inzet van SharePoint en Microsoft 365. Dit doe je vaak al vanaf het eerste contact (presales). 

Heb jij passie voor Microsoft en affiniteit met de business? Werk jij graag met specialisten en wil jij meegroeien met dé Microsoft-partner van Vlaanderen? Kom dan ons team versterken als Microsoft 365 Consultant!

Omschrijving

Als Microsoft Consultant geef je onze klanten advies over de inzet van SharePoint en Microsoft 365. Dit doe je vaak al vanaf het eerste contact (presales). Je geeft organisatorisch advies aan de klant, verzorgt inspiratiesessies, brengt wensen van toekomstige gebruikers in kaart en komt met voorstellen over de functionaliteit. Je weet de juiste vertaalslag van vragen vanuit de business naar Microsoft 365 en SharePoint oplossingen te maken.

  • Door je enthousiasme voor Microsoft 365 en voor het realiseren van digitale transformaties binnen organisaties, weet je op een positieve manier weerstand bij gebruikers en/of opdrachtgevers te overwinnen.
  • Samen met de klant maak je de planning, manage je het proces en definieer je (deel-)projecten.
  • Je neemt de functionele inrichting van Microsoft 365 voor je rekening.
  • Je ontwerpt en implementeert business-oplossingen op basis van Microsoft 365 (bedrijfsprocessen stroomlijnen, workflows, kennismanagementsystemen, portal-omgevingen). Daarnaast geef je trainingen en workshops aan gebruikers.

Wat neem jij mee als Microsoft Consultant?

Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling. Je bent gedreven, leergierig en vindt het leuk om kennis te delen. Je bent klantgericht, resultaatgericht en pragmatisch.
🔸Bachelor werk- en denkniveau.
🔸Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Frans is een plus.
🔸Ervaring in het ontwikkelen of implementeren van oplossingen op basis van Office 365, Microsoft Teams en/of SharePoint, Power Automate, Power Apps.

🔸Relevante ervaring en/of certificeringen op het gebied van Office 365 en/of SharePoint is mooi meegenomen. De bereidheid hierin te willen ontwikkelen is een must.

Duizendpoot met 900 poten gezocht

We zijn ons ervan bewust dat we een duizendpoot zoeken. Maar heb je 900 poten, dan willen we je ook vragen om op deze vacature te reageren. Laat ons zien wat je nu al in huis hebt en waarin jij je binnen onze onderneming verder wil ontwikkelen. Je krijgt bij ons de ruimte om te doen waar je goed in bent en je ambities waar te maken!

adoptie en change

Arbeidsvoorwaarden

Geprikkeld door de job omschrijving? Top!

🔸Salaris € 2.750 tot € 5.000 per maand (passend bij jouw kennis en ervaring) met doorgroeimogelijkheden.

🔸20 vakantiedagen en 12 ADV dagen + 10 feestdagen.

🔸Werken in zelfsturende teams in uitdagende en technisch complexe projecten.

🔸Een leaseauto, laptop en smartphone.

🔸Groepsverzekering.

🔸Hospitalisatieverzekering.

🔸Ecocheques.

🔸Dagvergoeding.

🔸Ontwikkelingsmogelijkheden, training en coaching.

🔸Leuke activiteiten met het team (en partner/gezin), zoals borrels, een familie BBQ en nog zoveel meer.

🔸Je werkt vanuit het mooie, groene Thor Park te Genk.

Werken bij Advantive

Zin om te werken in een informele omgeving waar eigen initiatief wordt aangemoedigd? Je werkt in een inspirerende en collegiale omgeving. We bieden een goede werk-privébalans, omdat we snappen dat je het niet prettig vindt om voor projecten het hele land door te reizen.

Onze kernwaarden zijn passie, professionaliteit en plezier. Je wordt gestimuleerd om jouw talenten optimaal te benutten. Je krijgt de ruimte om trainingen te volgen en certificeringen bij te houden en verder uit te breiden. Ieder jaar worden er met je ontwikkelplannen opgesteld en word je uitgedaagd om jouw ambities waar te maken.

Onze ambitie is om het iedere dag iets beter te doen voor elkaar, het milieu en onze manier van ondernemen. Of het nu gaat om onze samenwerking met onze opdrachtgevers en partners, de inzetbaarheid van onze collega’s of het reduceren en compenseren van onze CO2-footprint, we gaan op een duurzame manier met de mensen en de wereld om ons heen om.

Interesse ?

Reageer dan direct op de functie van Microsoft Consultant.

Wil je graag eerst meer weten?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op 089 39 59 19


Kimberley Liesens

Business Expansion Manager

+32 89 39 59 19 kimberley.liesens@advantive.be

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.