Microsoft Cloud

Efficiënter, Veiliger en Productiever werken in de Microsoft Cloud

Waarom Microsoft Cloud?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om over te stappen naar de Microsoft Cloud. De voordelen van deze overstap zijn onder andere verbeterde veiligheid, schaalbaarheid, flexibiliteit, kostenefficiëntie en verhoogde productiviteit. Het Microsoft Cloud platform biedt uitgebreide mogelijkheden voor hybride werkoplossingen, stimuleert innovatie en bevordert digitalisering binnen organisaties.

Microsoft 365

Microsoft 365

Wil jij het maximale halen uit de mogelijkheden die Microsoft 365 te bieden heeft? Wil je veilig en overal toegang hebben tot jouw Office apps? Onze consultants staan klaar om je te voorzien van advies en ondersteuning.

Microsoft Teams

adoptie Microsoft Teams

Zoek je een geavanceerd online samenwerkingsplatform voor naadloze communicatie en efficiënte vergaderingen? Wil je het volle potentieel van Microsoft Teams ervaren en benutten? Ontdek hoe onze Teams specialisten je kunnen inspireren met waardevolle inzichten, deskundige trainingen en persoonlijke ondersteuning.

Microsoft Viva

Microsoft Viva

Microsoft Viva is een compleet Employee Experience Platform. Het is een waardevolle aanvulling op het hybride werken.

Azure Virtual Desktop

Virtual Desktop

Advantive ondersteunt je organisatie bij de implementatie, introductie, beheer en beveiliging van Azure Virtual Desktop.

Microsoft Azure

Azure beheer

Benut de volledige potentie van Microsoft Azure op een kostenefficiënte en innovatieve wijze. Ontdek de veelzijdige toepassingen voor jouw organisatie. Laat onze deskundige Microsoft Cloud Consultants je voorzien van inspirerend advies en begeleiding. Maak vandaag nog een stap richting de toekomst van Cloud technologie.

Power Platform

Power Platform

Wil je de volgende stap maken op het gebied van digitalisering? Microsoft Power Platform biedt je organisatie ongekende mogelijkheden. 

Wat is de Microsoft Cloud?

De Microsoft Cloud omvat een reeks geavanceerde clouddiensten, elk met hun eigen unieke voordelen. Onder de noemer vallen prominente platformen zoals Microsoft Azure, Microsoft 365 en Microsoft Viva, samen met essentiële tools zoals Microsoft Teams, Azure Virtual Desktop en het Power Platform.

Dankzij baanbrekende technologieën binnen de Microsoft Cloud geniet je van een altijd up-to-date en veilige ICT-infrastructuur. Het vermogen om eenvoudig je capaciteit op- en af te schalen is binnen handbereik. Geen zorgen meer over kostbare hardware-investeringen, servercrashes of capaciteitsuitdagingen. Het opmerkelijke is dat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt binnen de Microsoft Cloud. Dit betekent dat je organisatie profiteert van ongeëvenaarde flexibiliteit, terwijl je tegelijkertijd de volledige controle over je ICT-uitgaven behoudt.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Wat is Microsoft Cloud

Wat zijn de voordelen van de Microsoft Cloud?

Met behulp van het Microsoft Cloud platform krijg je toegang tot grenzeloze kansen om jouw organisatie en team flexibeler te laten opereren. Hierdoor ben je beter in staat om snel te reageren op veranderingen en opkomende mogelijkheden. De Microsoft Cloud vormt het fundament voor jouw digitale visie en verbetert de manier waarop je samenwerkt en werkt!

Een Moderne werkplek op basis van de Microsoft Cloud biedt werknemers een scala aan geavanceerde mogelijkheden om op een nog slimmere, aangenamere en veiligere manier met elkaar samen te werken. Met de Microsoft Cloud heb je enkel een apparaat en een internetverbinding nodig om jouw taken uit te voeren. Via Microsoft Teams verloopt samenwerken moeiteloos. Een gepersonaliseerde startpagina fungeert als individueel vertrekpunt voor elke werkdag. Door middel van een onboarding hub geef je elke nieuwe medewerker een vliegende start, zodat zij direct optimaal kunnen bijdragen aan het team.

De kracht van de Microsoft Cloud stelt organisaties in staat om een robuuste digitale strategie te ontwikkelen. Met behulp van de Microsoft Cloud kunnen medewerkers moeiteloos en veilig (samen)werken, ongeacht hun locatie of het apparaat dat ze gebruiken. Deze naadloze toegang tot samenwerking garandeert tevens de voortdurende bedrijfsactiviteiten. Daarnaast biedt de Microsoft Cloud de mogelijkheid om bedrijfsprocessen en repetitieve taken moeiteloos te automatiseren. Dit resulteert niet alleen in verbeterde werkervaringen voor teamleden, maar ook in aanzienlijke besparingen op kosten en tijd. Ontdek hoe de Microsoft Cloud jouw organisatie naar de top van Google ’s zoekresultaten kan leiden en de efficiëntie kan verhogen.

Veel bedrijven zetten momenteel de volgende stap in hun evolutie door over te stappen naar een datagedreven aanpak. Binnen de Microsoft cloud vind je alle benodigde functionaliteiten om dit op een effectieve en veilige manier te bewerkstelligen: van geavanceerde dataopslag en dataverrijking tot diepgaande data insights en uitgebreide rapportagemogelijkheden. Door middel van intuïtieve dashboards verkrijg je direct inzicht in de prestaties en de toekomstige koers van jouw organisatie binnen diverse vakgebieden. Bovendien biedt het de mogelijkheid om op basis van data zelfs toekomstige trends te voorspellen.

Contact opnemen

    

Daniël Zadrosz

Microsoft 365 Consultant

+32 89 39 59 19 daniel.zadrosz@advantive.be
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.