Cloud Datacenter

Maak gebruik van de mogelijkheden van Microsoft Azure voor jouw datacenter

Cloud Datacenter in Microsoft Azure

Ontdek de voordelen van een Cloud Datacenter voor jouw bedrijf. Leer hoe je op een slimme manier jouw datacenter migreert naar Microsoft Azure. Onze Microsoft Azure consultants staan klaar om je te informeren over de mogelijkheden.

De voordelen van een Cloud Datacenter

  • Flexibel, schaalbaar en veilig
  • Geen investeringen in hardware meer nodig
  • Toekomstbestendige architectuur
  • Betalen naar gebruik, achteraf per maand
  • Innovatiekracht en snelheid organisatie vergroten

Waarom kiezen voor een Cloud Datacenter?

De ontwikkelingen in de (technologische) wereld gaan razendsnel. Daarnaast werken we steeds vaker vanuit huis. Hierdoor is goede ICT-ondersteuning en toegang tot bedrijfsapplicaties op afstand essentieel. Met een Cloud Datacenter in Azure kunnen jouw medewerkers maximaal profiteren van thuiswerken in een prettige en veilige omgeving. Het beheer is bovendien gemakkelijk op afstand uit te voeren, waardoor de flexibiliteit en strategische wendbaarheid van jouw organisatie direct worden vergroot. Advantive helpt organisaties bij een soepele overstap naar Microsoft Azure.

Wat is het juiste moment?

Er zijn diverse momenten waarop je datacenter gemoderniseerd kan worden. Vaak zien we dat organisaties overstappen naar Microsoft Azure in de volgende situaties:

🔸Huidige infrastructuur is (bijna) afgeschreven.

🔸Bij een verhuizing.

🔸Bij een fusie.

🔸Voor de realisatie van een hybride Cloud (combinatie van On-Premises en Cloud).

🔸Wanneer de vraag naar meer flexibiliteit in de bedrijfsvoering toeneemt.

🔸Bij veranderingen in het business model.

🔸Als certificering(en) voor het datacenter vereist zijn.

🔸Om hybride werken mogelijk te maken.

Of bel ons op: 089 39 59 19.

Of bel ons op: 089 39 59 19.

Waarom kiezen voor een Cloud Datacenter?

Tegenwoordig wordt er veel van een datacenter gevraagd. We merken dat traditionele datacenters vaak problemen hebben met flexibiliteit en schaalbaarheid. Het moderniseren van jouw datacenter met Microsoft Azure biedt de volgende voordelen:

🔸Kostenmodel: Van capex naar opex: dure investeringen zijn niet meer nodig; je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

🔸Maximale flexibiliteit: Capaciteit kan eenvoudig worden uitgebreid of verminderd; piekbelastingen kunnen moeiteloos worden opgevangen en de capaciteit groeit mee met jouw groei of krimpt bij afname.

🔸Veiligheid: Microsoft Azure biedt maximale bescherming en beschikbaarheid. De datacenters van Microsoft behoren tot de best beveiligde datacenters ter wereld en voldoen aan de hoogste beveiligingsnormen.

🔸Realtime inzicht: Je hebt altijd en overal toegang tot de online beheeromgeving. Hierdoor kun je precies zien wat je kosten zijn, welke (security) aandachtspunten er zijn en wat de uptime is.

🔸Stimuleer innovatie: Jouw IT-team hoeft minder tijd te besteden aan beheerstaken en krijgt daardoor meer ruimte voor innovatie. Je werkt altijd met de nieuwste technologieën.

Cloud - Strategie
Industrie

Cloud Datacenter voor een toekomstbestendige aanpak

Een datacenter in Microsoft Azure legt een solide basis voor de toekomst van jouw organisatie. Het biedt mogelijkheden voor innovatie en slimme aanpassingen aan nieuwe ontwikkelingen. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het verwezenlijken van een toekomstgericht en vernieuwend datacenter in Microsoft Azure. Na de overgang helpen we jouw medewerkers om succesvol met Microsoft Azure te werken. Dit alles bevordert de flexibiliteit en innovatiekracht van jouw organisatie. Je bent klaar om op een nieuwe, innovatieve manier te werken.

Contact opnemen

   

Bart Snyckers

Microsoft 365 Consultant

+32 89 39 59 19 bart.snyckers@advantive.be

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.