Moderne werkplek

Slimmer, sneller, en veiliger werken voor maximale productiviteit in een moderne werkplek

Moderne werkplek

Met Microsoft 365 als solide basis, vergemakkelijkt de moderne werkplek naadloze en grenzeloze samenwerking. Advantive is er om je te begeleiden bij het bereiken van een ideale werkomgeving die aansluit op de behoeften van iedere medewerker.

De voordelen van de moderne werkplek

  • Medewerker staat centraal
  • Op ieder device altijd en overal werken
  • Slimmer en prettiger samenwerken en communiceren
  • Toekomstbestendige werkplek in de cloud
  • Optimale aandacht voor security, performance en back-up

De gebruiker staat centraal

Met de uitgebreide Microsoft 365 oplossingen is het mogelijk om voor elk type gebruiker binnen je organisatie een passende werkplek te realiseren. We helpen je graag met het inzichtelijk maken van de verschillende gebruikersprofielen en de IT-omgeving hierop af te stemmen binnen je organisatie. Dit op basis van Microsoft 365 inclusief back-up, beheer en security.

Slimmer (samen)werken

De dag van vandaag wil je snel en eenvoudig informatie kunnen delen met je collega’s, klanten en leveranciers. Bovendien wil je dat iedereen over de laatste informatie beschikt en dat deze snel vindbaar is. En hoe zorg je voor optimale communicatie en samenwerking? Met een duidelijke visie, heldere werkafspraken en het juiste gebruik van tools kan je deze doelstellingen realiseren.

Advantive weet exact welke tools je waarvoor het meest effectief kunt inzetten. Maar ook hoe je je medewerkers hiermee een vliegende start bezorgt.

Of bel ons op: 089 39 59 19.

Of bel ons op: 089 39 59 19.

Veilige werkplek

Medewerkers moeten zorgeloos kunnen werken zonder dat je (bedrijfs)gegevens in gevaar komen. Dit vraagt dan ook om extra beveiliging. Je organisatie moet aan geldende wet- en regelgeving voldoen. Zeker met de komst van GDPR moet je zorgvuldig om kunnen gaan met privacygevoelige informatie. Dit vraagt om bewustwording van je medewerkers maar ook om de  juiste security maatregelen. Denk aan sterke authenticatie, encryptie en beveiliging tegen malware en virussen. Bij verlies van een device, wil je ook de mogelijkheid om het van op afstand te kunnen vergrendelen of wissen.

Advantive kan je adviseren in de juiste security maatregelen voor je organisatie. We zorgen voor een juiste mix tussen vlot en veilig werken. Daarnaast kunnen we je moderne werkplek volledig in beheer nemen met onze managed services diensten. Hiermee verzekeren we de continuïteit en de security van jouw moderne werkplek.

moderne werkplek
Microsoft 365 moderne werkplek

Inspiratie voor jouw moderne werkplek

Een moderne werkplek voor je organisatie realiseren? Neem dan snel contact met ons op! We geven je advies en inspiratie en delen onze praktijkervaringen met jou.

Advantive helpt je de juiste keuzes te maken om op een aangename manier te werken die veilig en kostenbewust is.

Contact opnemen

 
 

Yves Vuurstaek

Managing Director

+32 89 39 59 19 yves.vuurstaek@advantive.be
 
 
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.