Waarom Advantive?

Maak kennis met The Advantive Way

The Advantive Way

Advantive is een IT-dienstverlener, gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties bij hun digitale transformatie en het optimaliseren van hun IT-omgeving. Met een focus op Microsoft-technologieën zoals Microsoft 365, Dynamics 365, Azure en het Power Platform, bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om organisaties te ondersteunen in hun streven naar succes in het digitale tijdperk. 

 We leven met ons hoofd in de Cloud en met beide voeten op de grond.

Met veel passie, plezier en professionaliteit werken we ernaartoe onze opdrachtgevers te verrassen met duurzame en innovatieve oplossingen.

Waarom Advantive?

  • Op maat gemaakte oplossingen
  • Een nauwe samenwerking
  • Strategisch kennispartner
  • Korte lijnen en maximale flexibiliteit
  • Overtreffen van verwachtingen

Op maat gemaakte oplossingen

Onze benadering van dienstverlening is gebaseerd op het creëren van waarde voor onze klanten. We geloven in nauwe samenwerking met organisaties om hun specifieke behoeften en doelstellingen volledig te begrijpen, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen leveren die bijdragen aan het behalen van deze doelen. Of het nu gaat om het implementeren van een nieuw systeem, het moderniseren van bestaande processen of het optimaliseren van de IT-infrastructuur, Advantive beschikt over de expertise en ervaring om organisaties te helpen hun volledige potentieel te realiseren.

Een nauwe samenwerking

Bij Advantive bouwen we graag langdurige relaties op met onze klanten. We streven ernaar om meer te zijn dan alleen een dienstverlener; we willen een waardevolle partner zijn die meedenkt met de organisatie en helpt bij het realiseren van succes op de lange termijn. Onze focus op uitstekende service en kwaliteitsoplossingen is een drijvende kracht achter onze relaties met klanten.

Wij helpen je om out-of-the box toepassingen te implementeren. Daarnaast  staat ons team van ontwikkelaars klaar om Office 365 naar je hand te zetten, als je meer functionaliteiten nodig hebt. Dit allemaal met een focus op haalbaarheid, schaalbaarheid en onderhoud.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Of bel ons op: 089 39 59 19.

Kennis up-to-date

Bij Advantive zijn we constant gefocust op het bijblijven met de razendsnelle technologische vooruitgang. In een tijd waarin werknemers steeds hogere eisen stellen aan hun werkplek en apps, begrijpen we het belang van actuele kennis en het proactief volgen en toepassen van nieuwe technologische ontwikkelingen.

adoptie en change
Advantive Soc

Benieuwd naar wat Advantive voor jou kan doen?

Wanneer je met ons samenwerkt, ben je verzekerd van hoogwaardige begeleiding en oplossingen die zijn afgestemd op de nieuwste technologieën en trends. Onze focus ligt altijd op het realiseren van jouw zakelijke doelstellingen, met behulp van geavanceerde Microsoft-oplossingen en onze diepgaande kennis van de industrie.

Benieuwd hoe wij jouw organisatie naar nieuwe hoogten kunnen brengen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw ICT-uitdagingen en de mogelijkheden die wij als Microsoft Solutions Partner te bieden hebben. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.

Contact opnemen

 
 

Yves Vuurstaek

Managing Director

+32 89 39 59 19 yves.vuurstaek@advantive.be
 
 
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.