Microsoft training

Microsoft trainingsprogramma op maat voor jouw collega's

Microsoft training & workhops

Haal het beste uit Microsoft 365 met jouw team. Wil je je (nieuwe) teamleden op een inspirerende en praktische manier nog efficiënter laten samenwerken? Ons team van experts staat klaar om een op maat gemaakt Microsoft trainingsprogramma te creëren dat perfect aansluit bij jouw organisatie en collega’s.

De voordelen van Microsoft training

  • Tevreden collega's
  • Slimmer (samen)werken
  • Up-to-date kennis
  • Meer werkplezier
  • Productiviteitsboost

Op maat gemaakte Microsoft trainingsprogramma's

In de wereld van vandaag zijn we altijd en overal aan het werk. Maar hoe doe je dit op een intelligente, veilige en vooral aangename manier? En hoe pas je dit aan op de behoeften van jouw organisatie en teamleden? Onze consultants zijn hier om te helpen.

Aan de hand van een grondig gesprek stellen we een persoonlijk trainingsprogramma op. We analyseren zowel de huidige als gewenste samenwerkingsmethoden. Daarnaast nemen we de (werk)afspraken en beveiligingseisen van jouw organisatie mee in de overweging. We houden tevens rekening met de digitale vaardigheden en kennisniveaus van jouw collega’s. Met deze inzichten ontwerpen we een op maat gemaakt trainingsprogramma.

Onze collega’s begeleiden stap voor stap jouw organisatie en team naar een nog efficiëntere en innovatievere manier van samenwerken. Met hun enthousiasme zorgen ze ervoor dat elke training en ieder Microsoft-programma een succes wordt.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Of bel ons op: 089 39 59 19

Live trainingen

Bij ons trainingsprogramma staan live trainingen centraal als een essentieel element. Onze deskundige adoptie consultants verzorgen trainingen die zowel op locatie als online via Microsoft Teams plaatsvinden. Onze trainingen zijn zorgvuldig ontworpen volgens het trainingsprogramma. Onze consultants zijn gespecialiseerd in gerichte Microsoft 365 trainingen, inclusief populaire tools zoals Microsoft Teams, OneDrive en SharePoint. Tijdens deze sessies maken teamleden actief kennis met de mogelijkheden van Microsoft 365. We delen handige tips en tricks en laten zien hoe je optimaal kunt profiteren van bijvoorbeeld Microsoft Teams in je dagelijkse werkzaamheden.

Bovendien bieden we thematische trainingen die regelmatig worden gehouden. Onderwerpen variëren van slimmer (samen)werken, efficiënt vergaderen en projectmatig werken tot het delen en behouden van kennis, en veilig (samen)werken. Deze praktische trainingen sluiten naadloos aan bij de beoogde werkwijze binnen jouw organisatie.

adoptie en change
contact

Video trainingen

Wil je ervoor zorgen dat het trainingsprogramma soepel wordt ontvangen door je collega’s? Wij staan voor je klaar! Samen ontwikkelen we introductievideo’s om collega’s op een aangename en effectieve wijze voor te bereiden op de trainingen. Onze interne video’s worden specifiek op maat gemaakt voor jouw organisatie, zowel qua inhoud als visuele stijl. Voor maximale herkenning en betrokkenheid worden de video’s in lijn met de huisstijl van je organisatie geproduceerd, wat zorgt voor een vertrouwd gevoel. Bovendien zetten we video’s in voor korte instructies en online trainingsprogramma’s, waardoor leren nog toegankelijker wordt.

Online trainingsomgeving

In een kort tijdsbestek zullen jouw collega’s kennismaken met een innovatieve werkmethodiek. Het is bijzonder waardevol dat ze op hun eigen tempo toegang hebben tot trainingsmateriaal en documentatie, voor het geval ze trainingen willen herbekijken of naslagwerk willen raadplegen. Bovendien is het van grote meerwaarde dat ze helder inzicht krijgen in de aanstaande trainingen en ondersteuning die hen te wachten staan. Om dit te faciliteren, ontwikkelen we een online leeromgeving die naadloos integreert binnen de digitale werkomgeving van jouw team. Deze leeromgeving omvat cruciale elementen zoals online cursussen, documenten, een trainingsagenda en introducties tot de trainers.

Direct meer weten?

Wil je meer weten over onze Microsoft training opties? Laat het ons weten. We laten je graag kennismaken met de mogelijkheden voor jouw organisatie en collega’s.

managed services

Contact opnemen

     Rick Van Rousselt   

Rick Van Rousselt

Chief Technology Officer

+32 89 39 59 19 rick.vanrousselt@advantive.be
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.