Virtual Desktop

Beleef een exclusieve virtuele desktopervaring met uitstekende Performance en Security

Azure Virtual Desktop

Zoek je naar een veilige virtuele werkplek voor jouw medewerkers? Advantive helpt jouw organisatie met het invoeren, introduceren, beheren en beveiligen van Azure Virtual Desktop.

De voordelen van Azure Virtual Desktop

  • Optimale performance
  • Positieve gebruikerservaring
  • Geïntegreerde security- en beheermogelijkheden
  • Schaalbaar en flexibel
  • Geen investeringen in hardware nodig

Wat is Azure Virtual Desktop?

Met Microsoft’s Azure Virtual Desktop (voorheen bekend als Windows Virtual Desktop) bieden we organisaties een effectief alternatief voor uitdagende Citrix en VDI-uitdagingen. Ervaar een ongeëvenaarde virtuele desktopbeleving terwijl je profiteert van optimale prestaties en beveiliging binnen het vertrouwde kader van Microsoft 365. Advantive staat klaar om jouw organisatie te ondersteunen bij de implementatie, introductie, beheer en beveiliging van Azure Virtual Desktop.

Voor wie is deze virtuele oplossing geschikt?

Azure Virtual Desktop biedt een geavanceerde oplossing voor organisaties die streven naar maximale veiligheid en naleving van wettelijke voorschriften. Dit geldt met name voor sectoren zoals financiële dienstverlening, gezondheidszorg en overheidsinstellingen. Bovendien vormt het een ideale keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan flexibiliteit, zoals snelgroeiende ondernemingen door fusies en overnames, bedrijven met seizoensgebonden personeel en samenwerkingen met externe partijen. Wil je ontdekken welke voordelen en mogelijkheden Azure Virtual Desktop te bieden heeft? Klik dan hier.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Of bel ons op: 089 39 59 19

Virtualisatie van bureaubladen en apps

Met Azure Virtual Desktop krijg je toegang tot een uitgebreide Microsoft cloudservice die desktoptoepassingen en apps virtualiseert. Deze oplossing, uniek in zijn soort, combineert vereenvoudigd beheer, multisessie-Windows 10/11, optimalisatie voor Microsoft 365 apps voor bedrijven en volledige ondersteuning voor RDS-omgevingen. Het nieuwe multisessie-Windows 10/11 besturingssysteem is exclusief beschikbaar via deze virtuele oplossing.

Deze krachtige oplossing bouwt voort op bewezen technologieën en staat garant voor optimale prestaties en functionaliteiten, inclusief naadloze werking met Outlook, OneDrive, Microsoft Search en Microsoft Teams. Dit alles wordt geleverd met de hoogwaardige beveiligingsstandaarden waar Microsoft om bekend staat. Bovendien vergemakkelijkt het de integratie van jouw werkplek op mobiele apparaten (BYOD/CYOD), waardoor je productiviteit toeneemt.

moderne werkplek
Productivity

Maandelijks betaalmodel

Profiteer van Azure Virtual Desktop in Microsoft Azure zonder de noodzaak van omvangrijke hardware-investeringen. Onze oplossing werkt volgens een maandelijks betaalmodel op basis van pay-per-use. Advantive, jouw vertrouwde Microsoft Cloud Solution Provider, staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de ideale licentieopties. Ervaar snelle implementatiecycli door onze efficiënte aanpak. Bovendien bieden we de mogelijkheid voor volledig beheer en optimale beveiliging van de oplossing.

Direct meer weten?

Wil je binnen je organisatie een pilot of migratie starten? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Laat het ons weten! We delen graag onze ervaringen en tips met je.

Contact opnemen

     Rick Van Rousselt   

Rick Van Rousselt

Chief Technology Officer

+32 89 39 59 19 rick.vanrousselt@advantive.be
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.