Vakkennis

Advantive adviseert, inspireert en biedt ondersteuning met betrekking tot Microsoft technologieën

Onze werking

Advantive is een IT-dienstverlener, gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties bij hun digitale transformatie en het optimaliseren van hun IT-omgeving. Met een focus op Microsoft-technologieën zoals Microsoft 365, Dynamics 365, Azure en het Power Platform, bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om organisaties te ondersteunen in hun streven naar succes in het digitale tijdperk.

We leven met ons hoofd in de Cloud en met beide voeten op de grond.

Met veel passie, plezier en professionaliteit werken we ernaartoe onze opdrachtgevers te verrassen met duurzame en innovatieve oplossingen.

Adoptie en Change

Ontdek hoe een succesvol ICT-project begint met effectieve adoptie en change management. Benieuwd naar hoe wij jouw team een smooth take-off laten ervaren? Leer meer hier!

 

AI

AI

Ontdek de immense mogelijkheden van kunstmatige intelligentie voor jouw bedrijf. Implementeer AI binnen jouw organisatie en verbeter de efficiëntie en effectiviteit van jouw werkprocessen.

Data en BI

Nintex

Ontdek hoe ons team je bedrijf kan ondersteunen bij zelfs de meest complexe informatievraagstukken in Power BI. Wij zijn er om je te voorzien van helder inzicht ..

 

Managed Services

Verbeter en bewaak voortdurend het beveiligingsniveau van jouw Microsoft omgeving met behulp van onze deskundige managed services collega’s.

Microsoft Security

Wil je zeker zijn van maximale beveiliging voor je Microsoft platform? Vraag je je af hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van Microsoft security? Ontdek de snel te behalen voordelen voor jou.

Productivity

Productivity
Hoe optimaliseer je organisatorische productiviteit en faciliteer je hybride werkmodellen? Onze consultants bieden ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering en informatietechnologie.

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.