Adoptie en change

Succesvolle introductie van Microsoft 365 in jouw organisatie

Adoptie en change management met Advantive

Ontdek hoe een succesvol ICT-project begint met effectieve adoptie en change management. Benieuwd naar hoe wij jouw team een smooth take-off laten ervaren?

De voordelen van adoptie & change management

  • Succesvolle ICT-projecten
  • Betrokken medewerkers
  • Productiviteitsboost
  • Efficiënter (samen)werken
  • Vergroten werkplezier

Effectieve adoptie- en change strategie voor IT-implementaties

Een bewezen aanpak voor het succesvol implementeren van nieuwe IT-oplossingen is het gericht aanpakken van adoptie en verandering. Vaak vereisen nieuwe IT-oplossingen aanpassingen in werkprocessen, wat niet altijd vanzelf gaat. Het is daarom van essentieel belang om je organisatie vanaf het begin te betrekken bij geplande IT-veranderingen om een breed draagvlak te creëren.

Onze deskundige begeleiding staat tot je beschikking om de cultuurverandering die gepaard gaat met IT-implementatie te sturen. Met adoptie-initiatieven zoals workshops, trainingen en CIE-sessies helpen we je team om helder inzicht te krijgen in de voordelen van de nieuwe oplossingen voor jouw organisatie.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Of bel ons op: 089 39 59 19

Hoe Microsoft 365 jouw productiviteit verhoogt

Microsoft 365, een veelzijdige wereld met een uitgebreid assortiment aan apps en meer dan 1.400 handige functionaliteiten. Maar hoe weet je welk specifiek onderdeel van Microsoft 365 je wanneer en waarvoor moet gebruiken? En nog belangrijker, hoe kun je ervoor zorgen dat je gegevens veilig worden opgeslagen en gedeeld kunnen worden, zelfs extern?

Wij begrijpen dat het maken van de juiste keuzes niet altijd eenvoudig is. Gelukkig staan onze ervaren consultants klaar om je te begeleiden. Bij ons kun je profiteren van diverse trainingen en interactieve workshops, waaronder onze hoogwaardige Microsoft 365 governance workshop.

Tijdens deze workshop zorgen we ervoor dat je organisatie volledig op de hoogte is van de mogelijkheden. Samen stellen we een gedetailleerd en op maat gemaakt governance plan op dat perfect aansluit bij jouw organisatie. Met dit plan in handen beschikt jouw team over duidelijke werkafspraken en richtlijnen die zorgen voor een veilig en efficiënt gebruik van Microsoft 365.

adoptie en change
Adoptie

De kracht van adoptie

Als je jarenlang op de ‘oude manier’ hebt gewerkt, gaat van methode veranderen niet vanzelf. Met onze adoptie-strategie bieden we een stapsgewijze ondersteuning aan in dit proces. Samen met jou zoeken we eerst de juiste afstemming van technologie, mensen en processen. Vervolgens bepalen we een visie op hoe je wilt gaan werken in de toekomst en werken we ten slotte een goed adoptieplan uit. We helpen je organisatie efficiënter te werken zodat jij je kan focussen op je hoofdactiviteit.

Contact opnemen

     Davy-Smets-profielfoto   

Davy Smets

Microsoft 365 consultant

+32 89 39 59 19 davy.smets@advantive.be

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.