Microsoft 365

Optimale en veilige fundamenten voor een Moderne werkomgeving

Microsoft 365 beheer & ondersteuning

Wil jij het maximale halen uit de mogelijkheden die Microsoft 365 te bieden heeft? Wil je veilig en overal toegang hebben tot jouw Office apps? Onze consultants staan klaar om je te voorzien van advies en ondersteuning.

De voordelen van Microsoft 365

  • Digitale werkplek
  • Op ieder device altijd en overal (samen)werken
  • Optimale security
  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Vast bedrag per gebruiker per maand

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is een alles-in-één online softwareoplossing voor naadloze e-mailcommunicatie, veilige documentopslag en effectieve samenwerking. Met een breed scala aan mogelijkheden voor online vergaderen en teamwork, biedt Microsoft 365 ongeëvenaarde functionaliteit. Profiteer bovendien van directe toegang tot een uitgebreid assortiment Office apps, waaronder het vertrouwde Outlook, krachtige Microsoft Teams, innovatieve Microsoft Viva, efficiënte SharePoint Online, persoonlijke OneDrive en veelzijdige Office Online.

Bij Advantive staan we klaar om organisaties te begeleiden bij het optimaal inrichten, zorgvuldig beveiligen en efficiënt beheren van hun Microsoft 365 omgeving.

De basis voor hybride werken

Met de nadruk op hybride werken, fungeert Microsoft 365 als een stevige basis voor jouw werkzaamheden. Of je nu vanuit huis, bij de klant of onderweg werkt, deze geïntegreerde Microsoft-oplossing maakt het mogelijk. De flexibiliteit ervan vergroot niet alleen de productiviteit, maar verbetert ook de efficiëntie van jou en je team. En dit alles zonder enige zorgen omtrent prestaties of beveiliging.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Of bel ons op: 089 39 59 19

Gegevens veilig in de Microsoft cloud

Bij Microsoft 365 staat veiligheid voorop, met een reeks geavanceerde maatregelen om jouw (bedrijfs)gegevens te beveiligen. Met functies zoals multi-factor authenticatie, een geavanceerd beleid voor wachtwoordbeheer, robuuste bescherming tegen spam en virussen, continue bewaking van cyberdreigingen en het toepassen van geavanceerde encryptietechnieken, ben je verzekerd van een hoog niveau aan beveiliging. Deze maatregelen vormen slechts een greep uit het uitgebreide arsenaal aan beveiligingsvoorzieningen dat Microsoft 365 te bieden heeft.

modern datacenter
Microsoft 365 moderne werkplek

Microsoft 365 abonnement

Microsoft 365 neem je af als een abonnement. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar. Op basis van de wensen en (security)eisen van je organisatie en medewerkers, bepaal je welk abonnement het beste bij je medewerkers past. Dit kan per functie verschillen.

Microsoft breidt de mogelijkheden van Microsoft 365 continu uit. Je beschikt over de laatste security updates en versies van Office, SharePoint, OneDrive en Microsoft Teams. De digitale werkplekken van je medewerkers zijn altijd up-to-date.

Contact opnemen

    

Daniël Zadrosz

Microsoft 365 Consultant

+32 89 39 59 19 daniel.zadrosz@advantive.be
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.