Digitale transformatie

Optimaliseer de wendbaarheid en vernieuwingskracht van jouw bedrijf

Digitale transformatie met begeleiding van Advantive

Hoe ga je van start met digitale transformatie? Welke aanpak sluit het beste aan bij de behoeften van jouw onderneming? Onze consultants verschaffen je waardevolle inzichten en begeleiding.

De voordelen van digitale transformatie

  • Maximale Waardecreatie
  • Versnelde Innovatie
  • Verhoogde Productiviteit
  • Kosten- en Risicoreductie
  • Geoptimaliseerde Bedrijfsprocessen

Digitale transformatie en jouw organisatie

In het licht van de coronacrisis heeft de digitale transformatie een aanzienlijke versnelling doorgemaakt. Hoe navigeert jouw bedrijf door deze verandering? Welke impact heeft dit op jouw ICT-strategie? En nog belangrijker, welke koers sluit het beste aan bij de visie van jouw organisatie, de betrokken medewerkers en de toekomstplannen?

Advantive staat klaar om je de benodigde ondersteuning te bieden, zodat je moeiteloos kunt blijven voortbewegen in deze transformatie. Gezamenlijk streven we ernaar om jouw onderneming te transformeren tot een digitale organisatie, met nieuwe en innovatieve mogelijkheden. Ons gezamenlijk doel is om jouw bedrijf te transformeren naar een digitale organisatie met nieuwe (innovatie)mogelijkheden.

Innovatie

Digitale transformatie gaat hand in hand met innovatie. Als organisatie is het essentieel om optimaal te profiteren van deze transformatie door een flexibele en vooruitstrevende aanpak te hanteren. De mogelijkheid om gebruik te maken van de kracht van de Microsoft Cloud is hierbij van onschatbare waarde. Een solide beginpunt in deze reis is de moderne werkplek die gebaseerd is op Microsoft 365. Dit platform biedt een solide basis waarop je team kan samenwerken, kennis delen en elkaar kan vinden ter inspiratie en ondersteuning.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Of bel ons op: 089 39 59 19

Klantgerichtheid als kernwaarde

Bij digitale transformatie draait het niet enkel om technologie; het draait om het centraal stellen van zowel je klanten als collega’s binnen jouw organisatie. De essentie van je bedrijf rust immers op het bestaan van tevreden klanten. In een tijd waarin zowel klanten als collega’s steeds mobieler zijn, is er behoefte aan vernieuwende digitale belevingen. Dit vraagt echter ook om een frisse denkwijze en doelgerichte acties.

Diverse sectoren slagen er steeds beter in om traditioneel en digitaal succesvol te verenigen, zowel online als offline. Het integreren van front-, mid- en back-end systemen gaat verder dan alleen het verhogen van klantvriendelijkheid; het kan tevens aanzienlijke besparingen in tijd en kosten opleveren. Bovendien bieden deze geïntegreerde systemen waardevolle informatie en diepgaande inzichten.

Bij Advantive ondersteunen wij je bij het naadloos integreren van je systemen, zodat zowel jouw klanten als collega’s een ongeëvenaarde digitale beleving ervaren.

regie
Digitale transformatie

Efficiënte en doelgerichte digitale transformatie

In de wereld van vandaag is digitale transformatie een geleidelijk proces. Het is zelden haalbaar om direct volledig over te stappen naar de cloud. Bij Advantive hanteren we een stapsgewijze benadering gebaseerd op een weloverwogen plan, om je probleemloos naar de cloud te begeleiden. Met onze bewezen hybride cloudstrategie loodsen we je veilig en succesvol richting de cloud, met minimale risico’s. Hierin ligt onze expertise verscholen.

Dit is het uitgelezen moment om zowel je organisatie als je medewerkers praktisch én strategisch te transformeren. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het volledig afstemmen van je organisatie op het digitale tijdperk. Dit doen we op een tempo dat aansluit bij jou en je team. Mogen wij je begeleiden bij het verwezenlijken van je digitale ambities?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Contact opnemen

 
 

Yves Vuurstaek

Managing Director

+32 89 39 59 19 yves.vuurstaek@advantive.be
 
 
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.