Microsoft 365

Blijf altijd en overal verbonden met jouw organisatie

Microsoft 365 beheer

Wil je weten hoe Microsoft 365 jouw organisatie op voorsprong zet? Wil je de mogelijkheden van Microsoft 365 optimaal gebruiken? Laat het ons weten!

De voordelen van Microsoft 365

  • Altijd en overal beschikbaar
  • Maximale flexibiliteit
  • Vast bedrag per maand
  • Schaalbaar
  • Veilig en betrouwbaar

Waarom Microsoft 365?

Met Office 365 heb je altijd en overal toegang tot je vertrouwde Office programma’s. Dankzij de mobile apps kan je ook onderweg (samen)werken en informatie delen. Je werkt in een veilige en betrouwbare omgeving in de cloud waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt.

Microsoft biedt meerdere Office 365 abonnementsvormen voor verschillende sectoren. Je bepaalt zelf wat je organisatie wel of niet nodig heeft. Naast de vertrouwde Office programma’s kan je de functionaliteit uitbreiden met andere zakelijke services zoals bijvoorbeeld Skype for Business, Yammer en Microsoft Teams.

Of bel ons op: 089 39 59 19.

Of bel ons op: 089 39 59 19.

Beter samenwerken, ook onderweg

Met Office 365 is je werk altijd en overal toegankelijk, online en offline. Dankzij de volledige integratie met Office, kan je op het ene apparaat beginnen met het samenwerken aan een bestand en dit op een ander apparaat afmaken. Je ziet snel ieders wijzigingen in hetzelfde document en kan via de toepassing een chat starten met je ‘co-auteurs’.

Geen laptop of pc in de buurt? Je kan een complete Office versie streamen op elke laptop of pc met een internetverbinding.

Bovendien kun je vertrouwen op de hoge security standaarden van Microsoft.

moderne werkplek
Modern Intranet

Microsoft 365 beheer en security

Advantive kan je adviseren in de juiste abonnementskeuze. We ondersteunen je organisatie bij de implementatie, de uitrol en het verder beheer van Office 365, van op afstand of on-site.

Samen bepalen we welke functionaliteiten en eventueel welke managed services je organisatie nodig heeft. Zo weet je zeker dat je optimaal profiteert van de uitgebreide mogelijkheden.

Advantive ondersteunt je om de continuïteit, veiligheid en een positieve gebruikerservaring van Office 365 te waarborgen.

Contact opnemen

     Rick Van Rousselt   

Rick Van Rousselt

Chief Technology Officer

+32 89 39 59 19 rick.vanrousselt@advantive.be
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.