SharePoint Online intranet

Waarom een SharePoint Online Intranet?

Ontdek de veelzijdige toepassingen van SharePoint Online. Binnen het kader van Microsoft 365 dient dit platform perfect als eigentijdse intranetoplossing. Onze klantgerichte aanpak omvat het opzetten van een intranet met alle voordelen die SharePoint Online te bieden heeft

De voordelen van een SharePoint Online intranet

  • Verhoogde productiviteit
  • Betere samenwerking met collega's
  • Veilig en overal toegang tot informatie
  • Geen extra licentiekosten als je beschikt over een Microsfot 365 licentie
  • Flexibele en snelle implementatie

Wat is een SharePoint Online Intranet?

SharePoint Online vormt de ideale oplossing voor het creëren van een georganiseerde, flexibele en efficiënte online werkomgeving. Dit geavanceerde platform dient bedrijven uitstekend om hun interne communicatie, documentbeheer en samenwerking moeiteloos te optimaliseren.

Het benutten van SharePoint Online als intranet brengt een reeks voordelen met zich mee, waaronder geoptimaliseerde samenwerking, verbeterd documentbeheer, naadloze communicatie en integratie met andere Microsoft 365 producten, zoals Microsoft Teams.

Inrichten van een SharePoint Online intranet.

Advantive excelleert in het implementeren en verbeteren van intranetoplossingen gebaseerd op SharePoint Online. Onze uitgebreide dienstverlening omvat het volledige traject, van de initiële opzet van het intranet tot de naadloze integratie van de huisstijl en zelfs innovatieve toepassingen van Kunstmatige Intelligentie (AI).

Onze focus ligt op het creëren van een intranet dat fungeert als niet alleen een bron voor nieuws, maar tevens als het startpunt voor elke werkdag van jouw team. Het SharePoint Online intranet is veilig toegankelijk, altijd en overal, via zowel webbrowsers als Microsoft Teams. Hierdoor heb je directe en beveiligde toegang tot alle benodigde informatie en applicaties, gecentraliseerd op één locatie.

Of bel ons op: 089 39 59 19

Integreer Jouw SharePoint Online Intranet naadloos met Microsoft Teams via Viva Connections

Stroomlijn jouw werkervaring door het moeiteloos samenvoegen van je SharePoint Online intranet met Microsoft Teams via Viva Connections. Deze krachtige synergie verhoogt de interne communicatie, samenwerking en algehele productiviteit binnen jouw organisatie.

Eenvoudige Integratie Met de naadloze integratie in Microsoft Teams profiteer je onmiddellijk van de voordelen van SharePoint Online. Viva Connections stelt je in staat om het SharePoint Online intranet te presenteren als een handige app binnen Microsoft Teams. Hierdoor is het niet langer noodzakelijk om te schakelen tussen diverse vensters of applicaties om toegang te krijgen tot essentiële documenten, actuele nieuwsberichten, bedrijfsinformatie en nog veel meer.

Verbeterde Samenwerking De integratie van het SharePoint Online intranet met Microsoft Teams versterkt de samenwerking aanzienlijk. Documenten kunnen probleemloos gezamenlijk bewerkt worden, je kunt deelnemen aan discussies, taken delen en updates verstrekken; dit alles vanuit één centraal punt. Het resultaat is een efficiëntere teamdynamiek en betere prestaties.

modern intranet
SharePoint Online intranet foto 3

Graag meer info over SharePoint Online intranet?

Ben je op zoek naar uitgebreide details over SharePoint Online als eigentijdse intranetoplossing voor je organisatie? Wil je snel een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden van SharePoint Online als intranet voor jouw bedrijf?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij staan klaar om je te voorzien van inspiratie en om onze expertise met je te delen.

Contact opnemen

     Davy-Smets-profielfoto   

Davy Smets

Microsoft 365 consultant

+32 89 39 59 19 davy.smets@advantive.be

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.