Advantive @ Microsoft Ignite 2023

Advantive was ook aanwezig op Microsoft Ignite 2023 en we waren absoluut enthousiast om te zien hoe Microsoft de toekomst van AI en mixed reality vormgeeft.

Waar wij vooral van onder de indruk waren?

De aankondigingen rondom Copilot, Azure Cobalt, en Azure Maia en GPT-4 Turbo-modellen. Dit zijn allemaal geweldige toevoegingen aan het AI-ecosysteem die bedrijven zullen helpen om hun processen te optimaliseren en te automatiseren.

Microsoft Ignite 2023 was een absoluut geweldig evenement vol spannende keynotes en aankondigingen! Het was fantastisch om te zien hoe Microsoft de nieuwste technologieën en innovaties presenteerde die bedrijven zullen helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen en het bereiken van hun doelen.

Toekomstvisie rond duurzaamheid

We waren ook blij om te horen dat Microsoft zich inzet voor duurzaamheid en streeft naar het gebruik van 100% zero-carbon energie in haar datacenters tegen 2025. Dit is een ambitieus doel dat laat zien hoe serieus Microsoft is over het creëren van een betere toekomst voor ons allemaal.

Aanwezigheid van Rick als spreker

Natuurlijk was onze collega Rick Van Rousselt aanwezig op Ignite om zijn kennis te delen met andere deelnemers. Zijn focus ging vooral uit naar het delen van kennis rondom onze 365-QA Microsoft Teams app.

Al met al was de Microsoft Ignite 2023 een fantastisch evenement vol inspiratie en inzichten. We kijken ernaar uit om deze nieuwe technologieën en tools in de praktijk te brengen en onze klanten te helpen bij het bereiken van hun doelen met behulp van deze innovaties. Bedankt Microsoft en tot volgend jaar!