Maak kennis met Rick Van Rousselt

Rick Van Rousselt vormt samen met Yves Vuurstaek de directie van Advantive België. Als Chief Technology Officer van Advantive België sinds 2017, neemt hij je mee in de groei van hem en zijn team en deelt hij zijn ambities.

Rick Van Rousselt, een dynamische en invloedrijke persoonlijkheid in het domein van Microsoft-technologie, beschikt over een aangeboren nieuwsgierigheid en passie voor alles wat met technologie te maken heeft, en weet deze technische concepten op een boeiende en gemakkelijk te begrijpen manier over te brengen. Sinds 2017 bekleedt Rick de rol van Chief Technology Officer en staat hij als lid van het directieteam aan de zijde van Yves binnen Advantive.

     Rick Van Rousselt   

Rick Van Rousselt

Chief Technology Officer

+32 89 39 59 19 rick.vanrousselt@advantive.be
 
 

Professionele verwezenlijkingen

Als erkenning voor zijn uitstekende bijdragen aan de Microsoft-gemeenschap werd Rick op 1 april 2017 bekroond met de begeerde Microsoft Most Valuable Professional-titel. Deze onderscheiding was een getuigenis van zijn buitengewone begrip van Microsoft-oplossingen en zijn onwrikbare inzet om zijn kennis met anderen te delen. Ricks reis naar de MVP-status werd ook gevoed door zijn passie voor samenwerking en zijn betrokkenheid bij verschillende community-georiënteerde initiatieven.

Als spreker boeit Rick het publiek met zijn inzichten en visie op evenementen zoals:

🔸Microsoft Ignite

🔸Techorama

🔸Teamsfest

🔸ESPC

🔸EC

Ricks impact reikt verder dan het podium. Zijn productieve bloginspanningen brachten complexe Microsoft-technologieën aan het licht en boden waardevolle inzichten aan consultants en enthousiastelingen.

Maar zijn invloed hield daar niet op. Rick schreef namelijk een uitgebreid boek over Microsoft Teams Development, waarmee hij zijn status als thought leader in the field verstevigde.

Kernwaarden

Net zoals bij Yves, belichaamt ook Rick zijn reis de synergie tussen professionaliteit, passie en plezier.

Naast zijn technische bekwaamheid werd Rick in Maart een prominent lid van het Belux Information Worker User Group (BIWUG) bestuur, waarbij hij bijdraagt aan het koesteren van lokale technologiegemeenschappen.

Een opmerkelijke mijlpaal in het traject van Advantive België is de geleidelijke groei van het team. Onder het leiderschap van Yves en Rick is het team uitgebreid tot zeven gewaardeerde medewerkers, waaronder consultants die elk van hen hun eigen specialiteit en certificering in Microsoft hebben. Deze groei heeft het bedrijf in staat gesteld om zijn expertise verder te versterken en een breder scala aan klanten te bedienen.

Focus en ambitie

Technologie wordt pas echt krachtig wanneer we onze kennis delen en samen groeien. Laat ons niet alleen streven naar innovatie, maar ook naar inspiratie, want in het verbinden van onze passies ligt de sleutel tot een betere digitale toekomst."

Rick is gepassioneerd voor kennisdeling en het bevorderen van samenwerking. Zijn toewijding, visie en vermogen om te inspireren hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten in de Microsoft-wereld, en brengt hij dagdagelijks over bij de rest van het Advantive-Team!

adoptie en change

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.