Inspiratiesessie Office 365

Advantive, dat al ruim twee jaar deel uitmaakt van de IncubaThor Community, heeft in samenwerking met IncubaThor een inspiratiesessie georganiseerd om ondernemers te laten zien hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van hun Office 365-omgeving. 

Tijdens de inspiratiesessie werden diverse mogelijkheden van Office 365 gepresenteerd. De sessie was gericht op praktische toepassingen zonder theoretische of salesgerichte praatjes. De focus lag op het delen van waardevolle kennis om de deelnemers te inspireren.

“Géén theorie, géén sales-talk, wél state-of-the-art. Want, sharing is caring!”

Inhoud inspiratiesessie

De sessie behandelde diverse Microsoft-tools zoals Teams, FindTime, Bookings, Power Automate, Microsoft Forms en SharePoint:

🔸Naast de bekende functies zoals e-mailen in Outlook en tekstverwerking in Word, werd getoond hoe Teams niet alleen kan worden gebruikt voor vergaderingen, maar ook voor webinars, samenwerking met klanten en projectbeheer.

🔸Power Automate werd gepresenteerd als een manier om bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

🔸SharePoint werd getoond als platform voor het opzetten van een modern nieuwsportaal.

🔸En nog zoveel meer!

De sessie vond plaats op woensdag 19 april om 17u30 in de IncubaThor-locatie op Thor Park 8300. Het programma omvatte een ontvangst met pastabuffet om 17u30, gevolgd door de inspiratiesessie om 18u15. Na afloop was er gelegenheid voor een afterdrink.

Deelnemer aan het woord

We zijn enorm verheugd om de positieve ervaring van Lars Cappelle, Managing Director bij Scoptvision BV, te delen over onze inspiratiesessie. Zijn feedback is van onschatbare waarde voor ons team en toont aan dat onze inspanningen vruchten afwerpen. Lars deelde zijn bevindingen na de sessie met ons, waarin hij aangaf dat hij verrast was door de talloze mogelijkheden die Microsoft te bieden heeft. We zijn blij dat we hem hebben kunnen inspireren en kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en meer succesvolle sessies te organiseren in de toekomst.

Dank je wel, Lars, voor je waardevolle feedback en deelname aan onze inspiratiesessie!

Er zijn veel meer mogelijkheden in Microsoft dan je denkt. Leuk dat Advantive de tijd nam ons hiervan een overzicht te geven. ”

Ontdek het vervolg

Na een succesvolle en positieve inspiratiesessie hebben we bij Advantive besloten om onze waardevolle inzichten en kennis te delen met een breder publiek. Daarom hebben we vervolgens een boeiend en interactief Webinar ontwikkeld. Tijdens dit online evenement gingen we dieper in op de krachtige ideeën en praktische tips die we hebben gepresenteerd tijdens de inspiratiesessie.

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.