Maak kennis met Bart Snyckers

Bart Snyckers versterkt sinds 2010 het Advantive team als Ontwikkelaar/ Consultant.

Bart Snyckers is een technologie-evangelist met een onverzadigbare passie voor het benutten van technologie om mensen te helpen in hun dagelijkse werk. Al ruim 16 jaar heeft hij zijn kennis en kunde ingezet als ontwikkelaar en consultant voor diverse bedrijven. 

Bart kan met recht worden beschouwd als een veelzijdige IT-professional, met expertise die zich uitstrekt van databasebeheer tot front-end ontwikkeling, van C#-programmering tot de allernieuwste ontwikkelingstechnieken.

   

Bart Snyckers

Microsoft 365 Consultant

+32 89 39 59 19 bart.snyckers@advantive.be

Professionele verwezenlijkingen

Zijn carrière begon in webapplicatieontwikkeling, maar al snel specialiseerde Bart zich in SharePoint en groeide uit tot een expert. Later omarmde hij Office 365 en Azure, waar hij zich ontwikkelde tot een bekwame Cloud-ontwikkelaar.

Sinds 2010 is Bart trouw aan Advantive, waar hij zijn specialisatie in Microsoft-technologieën verfijnde. Zijn vaardigheden omvatten onder meer Microsoft SharePoint, Microsoft Office 365, Microsoft Azure, Microsoft .Net, Microsoft Development Tools en het omarmen van de Agile Scrum-methodologie.

Focus/ Ambitie

Bart: Transforming Tech Challenges into Solutions."

Als ingenieur/ ontwikkelaar is en blijft Bart  een technologische visionair die voortdurend nieuwe manieren zoekt om technologie in te zetten ter verbetering van organisaties en hun dagelijkse werkzaamheden.

adoptie en change

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.