Maak kennis met Daniël Zadrosz

Daniël Zadrosz versterkt sinds Oktober 2021 het Advantive team als Functional Consultant & trainer. 

Met een grote passie voor technologie en een scherp oog voor menselijke behoeften, heeft Daniël een opmerkelijke reis afgelegd. Zijn carrière kreeg vorm tijdens zijn rol als trainer, waar hij SharePoint en Teams ontdekte en al snel het potentieel van het Office 365 pakket omarmde. Dit heeft hem naar een rol als Office 365 consultant bij Advantive geleid, waar hij op heden zijn technische en communicatieve vaardigheden bundelt om functionele vereisten om te zetten in praktische, gebruiksvriendelijke oplossingen.

    

Daniël Zadrosz

Microsoft 365 Consultant

+32 89 39 59 19 daniel.zadrosz@advantive.be
 
 

Professionele verwezenlijkingen

Sinds 2021 maakt Daniël deel uit van het Advantive-team en versterkt hij zijn expertise in Microsoft SharePoint, het Power Platform, Microsoft 365 en verwante domeinen zoals MDM, MAM, EMS en Azure.

Daniël’s betrokkenheid rijkt verder dan zijn professionele werk. Als lid van Willpowered Students toont Daniël zijn toewijding aan het dichten van de kloof tussen mens en technologie. Als bestuurslid, trainer en coach draagt hij bij aan educatie in IT-beveiliging, ingenieurswetenschappen, mindfulness en management. Zijn bijdragen omvatten het ontwikkelen van leerroutes, het vormgeven van de organisatie en het aanbieden van coaching en workshops, inclusief Basis Pen Testing en teamwerk met platforms zoals G Suite en Jira.

Focus en ambitie

Daniël: Bridging innovation with humanity through out-of-the-box solutions."

Daniëls biografie belichaamt zijn inzet voor zowel technologische vooruitgang als het onderwijzen en inspireren van anderen. Zijn naam blijft synoniem voor het smeden van innovatie en menselijk begrip.

adoptie en change

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.