Maak kennis met Yves Vuurstaek

Yves Vuurstaek vormt samen met Rick Van Rousselt de directie van Advantive België. Als bezieler van Advantive België sinds 2009, neemt hij je mee in de groei van zijn team en deelt hij zijn ambities.

Yves Vuurstaek, een vooruitstrevende leider en ervaren professional op het gebied van samenwerkingstechnologie, heeft een blijvende stempel gedrukt op zakelijke oplossingen. Als medeoprichter van Advantive België startte Yves in November 2009 een reis die vele organisaties zou beïnvloeden. Met vastberadenheid leidt Yves nog steeds als medeoprichter en Algemeen Directeur bij Advantive.

 
 

Yves Vuurstaek

Managing Director

+32 89 39 59 19 yves.vuurstaek@advantive.be
 
 
 
 

Professionele verwezenlijkingen

Yves’ interesse in bedrijfsprocessen en technologie begon tijdens zijn vroege carrière. Hij behaalde een Master of Science in Industriële Wetenschappen aan Hogeschool PXL in 2001. Dit vormde een sterke basis voor zijn begrip van moderne zakelijke uitdagingen.

Bij Philips Medical Systems begon Yves in november 2001 als Software Engineer en ontwikkelde vaardigheden in C++, .NET Framework en .NET Remoting. De overgang naar Microsoft’s .NET-framework in 2003 zette de toon voor Yves’ toekomstige werk.

Bij Dolmen in 2005 evolueerde Yves van Functioneel Analist naar Informatieanalist. Hier ontdekte Yves zijn talent om technologie en bedrijfsprocessen te verbinden.

In 2006 ontdekte Yves de kracht van SharePoint en vertaalde complexe bedrijfseisen naar oplossingen die zakelijke gebruikers en technische teams samenbrachten.

In 2009 werd Yves medeoprichter van Advantive België, dat op de SharePoint-golf dreef en baanbrekende oplossingen aan klanten bood.

Kernwaarden

Yves’ reis belichaamt de synergie tussen professionaliteit, passie en plezier.

Naast zijn professionele verwezenlijkingen is Yves tevens een betrokken deelnemer binnen Fifty-One International, een platform dat zich inzet voor vriendschap, respect, tolerantie en gemeenschapsdienst. Deze toewijding aan de gemeenschap weerspiegelt zijn diepgewortelde kernwaarden en getuigt van een allesomvattende benadering van leiderschap en positieve invloed.

Een opmerkelijke mijlpaal in het traject van Advantive België is de geleidelijke groei van het team. Onder het leiderschap van Yves en Rick is het team uitgebreid tot acht gewaardeerde medewerkers, waaronder consultants die elk van hen hun eigen specialiteit en certificering in Microsoft hebben. Deze groei heeft het bedrijf in staat gesteld om zijn expertise verder te versterken en een breder scala aan klanten te bedienen.

Wat Advantive België onderscheidt, gaat verder dan technologie alleen. Yves heeft samen met de rest van zijn team een hechte familiale sfeer gecreëerd waarin de menselijke factor centraal staat. Deze benadering heeft geleid tot een unieke dynamiek waarin medewerkers worden aangemoedigd om te gedijen en te groeien, en waarin klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en oplossingen op maat.

Focus en ambitie

Onze ambitie blijft steeds verder bouwen aan duurzame relaties, zowel intern als naar de buitenwereld toe. Op die manier blijven we zorgen voor een positieve impact in de wereld van zakelijke samenwerking."

De focus van Yves ligt op het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van samenwerking, documentbeheer, content management en meer. Met een diepgaande expertise in SharePoint en aanverwante technologieën, heeft Advantive organisaties geholpen om hun werkprocessen te stroomlijnen, communicatie te verbeteren en samenwerking te bevorderen. Onze ambitie blijft steeds verder bouwen aan duurzame relaties, zowel intern als naar de buitenwereld toe, om te blijven zorgen voor een positieve impact in de wereld van zakelijke samenwerking.

adoptie en change

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.