Maak kennis met Davy Smets

Davy Smets versterkt sinds Januari 2017 het Advantive team als Functional Consultant & Trainer. 

Maak kennis met Davy Smets, een gedreven techliefhebber wiens passie ligt bij het verbeteren van dagelijkse werkervaringen door middel van technologie. Met een vierjarig dienstverband als functioneel beheerder bij Toerisme Limburg dook hij in een divers scala aan IT-activiteiten, waarbij zijn veelzijdigheid van databases tot front-end, netwerken tot applicaties, en van ITIL tot Agile methodologieën aan bod kwam. Bij Advantive heeft Davy zich tot Microsoft 365 consultant ontwikkeld en is hij op heden Product Owner voor Advantive Provide. Zijn verhaal belichaamt een voortdurende zoektocht naar kennis en de kracht van technologie voor individuele groei en organisatorisch succes.

     Davy-Smets-profielfoto   

Davy Smets

Microsoft 365 consultant

+32 89 39 59 19 davy.smets@advantive.be

Professionele verwezenlijkingen

Gedurende zijn tijd bij Toerisme Limburg speelde Davy een cruciale rol in de implementatie van Office 365, te beginnen met Exchange Online en al snel besefte hij het bredere potentieel ervan, verder dan alleen e-mails. Hij was niet alleen een ondersteuningsspecialist, maar een probleemoplosser die uitdagingen omzette in schaalbare IT-oplossingen.

Zijn passie voor Office 365 leidde hem naar Advantive, waar hij transformeerde van een IT-generalist naar een Microsoft 365 consultant. Zijn snelle groei resulteert erin dat hij Product Owner is geworden voor Advantive Provide, een oplossing voor het aanmaken van Office 365-groepen voor grote organisaties. Advantive Provide is een geavanceerde oplossing die zich richt op het vereenvoudigen en stroomlijnen van het proces voor het aanmaken van Office 365-groepen binnen grote organisaties. Met Davy als Product Owner heeft deze tool de kracht om efficiëntie te bevorderen en complexiteit te verminderen. Door de naadloze automatisering van groepscreatie helpt Advantive Provide organisaties om snel en effectief samenwerkingsomgevingen in Microsoft 365 op te zetten, waardoor de productiviteit en samenwerking van teams worden verbeterd.

Davy’s expertise: Microsoft SharePoint, Microsoft Teams, Power Automate, Power Apps, Microsoft Office 365 en Agile Scrum. 

Davy aan het woord

De reden waarom ik bij Advantive ben komen werken is omdat ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging. In mijn vorige job voelde ik me een beetje vastgeroest zitten. Het idee me meer te specialiseren in een branche waar mijn passie ligt, namelijk Proces automatisatie, sprak me meer aan en die mogelijkheid was er binnen Advantive. 

Bij Advantive is er een nieuwe wereld in de Cloud voor mij open gegaan. Elke maand zijn er nieuwe uitdagingen en tools waardoor het werken nooit saai wordt.
We hebben een supertoffe en open bedrijfscultuur zonder veel hiërarchie. Het hele team staat altijd klaar voor elkaar, zelfs naast de werkuren.

Davy

adoptie en change

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.