Maak kennis met Niels Ferson

Niels Ferson versterkt sinds December 2023 het Advantive team als Microsoft 365 Consultant.

Niels Ferson is een gedreven Microsoft 365 consultant die sinds december 2023 deel uitmaakt van het Advantive team.

Wat Niels onderscheidt als consultant, is zijn overtuiging dat succesvolle IT-projecten niet alleen afhankelijk zijn van technische vaardigheden, maar ook van het begrip van de behoeften van de klant.  Zijn betrokkenheid en enthousiasme maken hem een waardevolle aanwinst voor elk team.

Niels streeft ernaar oplossingen te leveren die daadwerkelijk waarde toevoegen aan de organisatie."

Niels’ karakter wordt gekenmerkt door zijn enthousiasme, behulpzaamheid, leergierigheid en zijn vermogen om in een snel werktempo te functioneren. Als teamplayer gedijt hij in samenwerkingsverbanden en draagt hij bij aan een positieve werkomgeving.

        

Niels Ferson

Microsoft 365 consultant

+32 89 39 59 19 niels.ferson@advantive.be

Professionele verwezenlijkingen

Op IT-gebied heeft Niels zijn kennis verder uitgebreid door middel van verschillende attesten en opleidingen. Zo behaalde hij in september 2023 het Microsoft AZ-900: Azure Fundamentals-certificaat en voltooide hij succesvol de CISCO Module ½. Zijn opleidingen bij VDAB in augustus 2023 omvatten Windows configuration, serverbeheer en netwerken.

Buiten zijn technische vaardigheden heeft Niels ook aandacht besteed aan zijn persoonlijke ontwikkeling.

Hij volgde een cursus Syntra Mental Coaching en behaalde een certificaat als Personal Trainer bij CVA. Zijn academische achtergrond omvat een bachelor in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie aan UCLL.

Sinds zijn tewerkstelling bij Advantive heeft Niels al heel wat bijgeleerd en succesvol uitgevoerd. Naast mailbox migraties, heeft hij klanten geholpen met het oplossen van verschillende mailbox of Windows uitdagingen.

Hiernaast heeft hij kennis gemaakt met technische competenties zoals Azure, Azure Virtual Machines, PowerShell (voor het uitlezen van sites waaronder Teams en SharePoint), SQL Server Management Studio (SSMS) voor database backups, enzovoorts.

Niels is een toegewijd en veelzijdig iemand dat streeft naar voortdurende groei. Hij kijkt ernaar uit een positieve bijdrage te leveren in de groei en het succes van Advantive als team, en onze klanten.

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.