Maak kennis met Rens Kaes

Rens Kaes versterkt sinds Mei 2023 het Advantive team als Functioneel Consultant

Rens is een Functioneel Consultant met specialisatie in Microsoft 365, en verdiept zich voornamelijk in Microsoft Teams, SharePoint en het Power Platform. Hij is altijd op zoek naar manieren om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en teamwerk binnen organisaties te verbeteren.

Met een schat aan ervaring heeft Rens consequent bewezen dat hij gedreven is om zijn klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten aan hun noden en behoeften, zodat ze het meeste halen uit hun Microsoft-investeringen.

Rens is genuinely customer oriented. He thinks along with his clients in a good and thorough way."

Rens is allereerst een mensenmens. Hij begrijpt als geen ander dat klanten centraal staan. Hij is in staat om zij aan zij met klanten te staan en samen doordachte en passende oplossingen te bedenken die als een handschoen zitten. Het is deze klantgerichte benadering die hem echt onderscheidt en hem in staat stelt om waardevolle banden met klanten op te bouwen.

Profile picture Rens Kaes      

Rens Kaes

Microsoft 365 Consultant

+32 89 39 59 19 rens.kaes@advantive.be

Professionele verwezenlijkingen

In zijn rol als Functioneel Consultant is Rens bezig met het opzetten en finetunen van standaardcomponenten binnen het Microsoft 365-arsenaal. Hij blinkt ook uit in het soepel laten verlopen van communicatie met klanten en staat altijd klaar om eindgebruikers te helpen.

Wat Rens kenmerkt, is niet alleen zijn technische knowhow; dankzij sterke communicatieve vaardigheden, bouwt hij sterke relaties op met zowel klanten als collega’s.

Rens is bedreven in verschillende producten en Microsoft technologieën die centraal staan. Enkele hiervan zijn:

🔸SharePoint

🔸Teams

🔸Power Automate

🔸Power BI

🔸Power Apps

Met behulp van deze tools heeft hij organisaties geholpen om hun processen te stroomlijnen, teamwerk te verbeteren en waardevolle inzichten uit hun gegevens te halen.

Wat betreft zijn werkervaring heeft Rens na het behalen van zijn diploma, verschillende jaren zijn vaardigheden verfijnd binnen Cegeka.

Sinds Mei 2023 is Advantive in beeld gekomen en versterkt Rens ons team. Bij ons zet hij zijn expertise in voor belangrijke klantprojecten. Deze kan hij van A – Z onder zijn vleugels nemen. 

Rens aan het woord

Na een werkervaring van 7 jaar bij mijn vorige werkgever heb ik besloten om mijn carrière bij Advantive voort te zetten. Mijn vertrek bij mijn vorige werkgever was ingegeven door mijn verlangen naar nieuwe uitdagingen en meer mogelijkheden om mijn kennis binnen Microsoft 365 verder te ontwikkelen. Tijdens mijn gesprekken met Advantive voorafgaand aan mijn indiensttreding, werd mij toegezegd dat ik meer betrokken zou worden bij diverse aspecten van Microsoft 365.

In tegenstelling tot mijn vorige functie, waarin ik voornamelijk betrokken was bij de uitvoering van SharePoint- en Teams-projecten, heb ik in de 5 maanden dat ik bij Advantive werk al met veel meer Microsoft 365-tools te maken gehad:

🔸Ik heb deelgenomen aan een beveiligingsbeoordeling van een volledige IT-omgeving
🔸Ik ben betrokken geweest bij een presales-traject
🔸Ik heb diverse Power Platform-projecten succesvol afgerond
🔸Zelfs heb ik een Phishing campagne uitgevoerd.

Naast het aantrekkelijke takenpakket vind ik persoonlijk de werksfeer erg belangrijk. Ik kan u met mijn hand op het hart zeggen dat deze meer dan oké is. Vanaf dag 1 voelde ik me helemaal op mijn gemak. Zowel bij de Yves en Rick, die helemaal niet aanvoelen als bazen, als bij de directe collega’s.

Ook staat het hele team altijd klaar om elkaar te helpen. Niet alleen tijdens de werkuren, maar ook nadien. Het team maakt voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen.

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging in een zeer leuke werksfeer, dan raad ik je Advantive zeker aan.

Rens

adoptie en change

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.